2777
2789
عنوان

اونایی ک واکسن کرونا زدن بدبخت شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 4400 بازدید | 156 پست
چقدر خود تحقیرید شمایادتونه هواپیمای اوکراینی که هدف شلیک اشتباه سپاه شد همه گفتن چقدر نخبه از دست د ...

اولا حوصله بحث سیاسی ندارم ممنوعه تو سایت بعدم نظر شخصی خودمه خبرشم شنیدم چند نفر کشته داده برکت بستگی به بدن داره

با من از زیبایی ها حرف بزن ، از دکتری که با لبخند از در اتاق بیرون می‌آید ، از کسانی که هیچوقت هم دیگر را ترک نمی گویند ، از عشاقی که به هم باز می‌گردند ، از هواپیمایی که به سلامتی به مقصد میرسد ، از دو دوست زیر چتر یکسان ، از مرده ای که سرنوشتش تغییر میکند. با من از دروغ های زیبا حرف بزن 

بیشتر ببینید
امیدوارم ک علتش این واکسن نبوده باشههههچون من خودمم زدم و این کلیپو دیدم ناراحت شدمخواستم بدونم نظر ...

هر واکسنی عوارضی داره مطمینا ولی قطع به یقین نمیشه گفت این موارد علتشون واکسن بوده چون سبک زندگیا به حدی تغییر کرده که حتی ست پوینتای پزشکی هم عوض شدن مثلا اونروز متوجه شدیم قند خون ناشتای ۱۰۴ خوبه و ۱۱۰به بالارو منطقه پر ریسک میدونن

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقامن یکی هنوز آمار وحشتناک ۷۰۰ نفر فوتی کرونا رو یادم نرفتهوقتی واکسن وارد کردن یهو آمار فوتی ها ...

این نشونه ی نمک‌نشناسی بشره، من یک قسمتی از دعاهام برای دانشمندان‌و افرادی هست که انقد وقت گذاشتن و واکسنهای مختلف اختراع کردند. خیلی از بیماریهای وحشتناک بخاطر این واکسنها ریشه کن شدند.  تو هر خانواده ای دهها نفر الکی الکی بر اثر کرونا فوت کردند، چرا بعد از اینکه واکسن زدیم قطع شد🙄

در کرونا اکثرا مردم خونه موندن . افسرده شدن . بی پول شدن . شغلها راکد شد و..... زد مردم قلب درد ...

دقیقا من از زمان کرونا وسواس بدی گرفتم و همه چیو میشورم و الکل میزنم.دیگه خودم واقعا خسته شدم.دیگه افسردگیش که بدتر

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚
متاسفانه منم یکی از کسانی هستم که واکسن زندگیم نابود کردبیمارشدم

به چه بیماری گرفتار شدین؟

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
بیشتر ببینید

عزیزان جان خواهران مادران دختران سرزمینم هوشیار باشید این دسیسه دشمن واونایی که ازداخل با دشمن بخاطر پول وهرزگی واقامت هرکاری میکنن که ترس بندازم توجون مردم ایران که تفرقه بندازن شورش بندازن مثل دعوای کورد وترک سر جشن وشادی وشهادت باورکنید ایناهمش فتنه دشمن هستند

این نشونه ی نمک‌نشناسی بشره، من یک قسمتی از دعاهام برای دانشمندان‌و افرادی هست که انقد وقت گذاشتن و ...

خدا خیرت بده

راس میگی

حالم بد شد چون من خودم بخاطر شغلم حتمااا باید میزدم

یهو کلیپو دیدم جا خوردم

لایک نکن هموطن🫡🥲🗿زندگی زیباست اما عادلانه نیست_هیچکسو قضاوت نکنید_دعا کنید من خوشبخت شم_

مامانم کرونا گرفت داداشام خونه رو تبدیل کرده بودن به بیمارستان صحرایی در حیاط باززززززز در ورودی بازززززززز پنکه۲۴ ساعته روشن رو به حیاط بیرون  آشپزخونه رو از سقف ازین پلاستیکای ضخیم کشیده بودن ۲۰ کیلو ۲۰کیلو هویج میخریدن لیست غذایی نوشته بودن آشپزخونه مامانم از پذیرایی جداست اونجا جا پهن میکردن اونجا می‌خوابیدن همسایه روبرویی واسه مامانم تعریف می‌کرد حاج خانوم کرونا گرفته بودی بچه هات گریه میکردن 🥲

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺
هر کلیپی ببینی مگ‌ باید باور کنی شاید هرچیزی راست نباشه

احه داشت با دستگاه سلول هارو نشون میداددد

لایک نکن هموطن🫡🥲🗿زندگی زیباست اما عادلانه نیست_هیچکسو قضاوت نکنید_دعا کنید من خوشبخت شم_

یاد اون تاپیکایی که حنجره پاره میکردن مثل سحرزکریا و فریاد میزدن چرا واکسن وارد نمیکنین بخیررررر😂😂😂😂😂اگه وارد نمیشد فحش بود که نثار مسیولین میشد حالا که زدیم و جونمونو نجات دادیم زبونمون دراز شده

عمم بود پنج صبح صف وایمیستادیم اسم مینوشتیم بعد از ظهر نوبتمون میشد

نمک نشناس نباشیم

از ما استخوان هایی خواهد ماند که حسین را دوست دارد

من کاری با واکسن کرونا ندارم ولی خود ویروس کرونا که گرفتیم ۷ودش عارضه ایجاد کرد تو بدن من آریتمی قلبی گرفتم در حالی:که طبق عادتم هر سال کلا چکاپ کامل میدادم هیچوقت مشکل نداشتم ولی کرونا بدی گرفتم بعد اون اریتمی گرفتم و همچنان درگیرم