باور کن دوتا از دوستای جوون خودم سکته قلبی کردندرگیری مالی و خاصی نداشتن بعد واکسن اینطوری شدن
تا حدودی میشه گفت ماشینی شدن زندگیا و کیفیت پایین مواد غذایی و کم تحرکی هم دخیله تو این موضوع
یعنی اگه بخوایم براش علت بیاریم شاید چندین ساعت طول بکشه
یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شما و تمامی کسانی که دوستشان دارید روزی خواهید مرد .تنها بخش کوچکی از چیزهایی که گفته اید یا کارهایی که کرده اید برای تعداد کمی از مردم اهمیت خواهند داشت آن هم صرفا برای یک مدت کوتاه این حقیقت ناخوشایند زندگی است تمام مسائلی که به آن فکر میکنید یا کارهایی که انجام میدهید تنها گریز استادانه ای از این حقیقت اند. ما غبارهای بی اهمیتی هستیم که در یک نقطه آبی پرسه میزنیم و به هم برخورد میکنیم عظمتی برای خودمان تجسم میکنیم و اهدافی برای خودمان میسازیم اما راستش را بخواهید ما هیچ نیستیم . پس از قهوه لعنتی تان لذت ببرید!
برکت داخلی بود و بنظر من نسبت به بقیه واکسن ها مطمینتر بودهمسر منم جز داوطلبان اول برکت بود
اون زمان که میخواستیم بزنیم همه میگفتن این ایرانیه به درد نمیخوره😁 منم میگفتم اگه قراره بمیرم با واکسن ساخت کشور خودم بمیرم بهتره ، شکر خدا راضی بودیم ما
شما کار درستی کردی واکسن ایرانی که آب خالیه بخواد مشکلی درست کنه نمیتونه😂
چقدر خود تحقیرید شما
یادتونه هواپیمای اوکراینی که هدف شلیک اشتباه سپاه شد همه گفتن چقدر نخبه از دست دادیم بخدا که همین واکسن برکت هم دسترنج و تلاش شبانه روزی همین نخبه عای کشور خودمون بود
والا تا پارسال امریکا با واکسن استرازینکا همچنان داشت تلفات میداد
از ما استخوان هایی خواهد ماند که حسین را دوست دارند
شما کار درستی کردی واکسن ایرانی که آب خالیه بخواد مشکلی درست کنه نمیتونه😂
انصافا حرفتون نهایت بی سوادیه
این واکسن تو بدن آنتی بادی تولید میکرد یه آزمایش قبل و بعد میدادین متوجه میشدین❤️
یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
دست دانشمندانمون درد نکنه من با خیال راحت زدم سه دوز رو
دوستانی که میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی. عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀