2777
2789
عنوان

امروز صبح رفتم امامزاده

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 48 پست
برای همه چی عالیه بخونین بله من برای ازوداج یک نفر خوندم سنش زیاد بود 50 سال با یک دکتر ازوداج کرد خ ...

ممنون عزیزم...منم زبانم نیش داره ولی خداشاهده هیچی تو دلم نیس ...دیروز کلی پدرومادرمو رنجوندم....حالا نمیدونم چه خاکی تو سرم کنم...این درحالیه که همیشه واسه سلامتیشون ایت الکرسی می خونم

خدایا ان شاءالله مصلحتتو با حاجتم یکی کنی...

ممنون عزیزم...منم زبانم نیش داره ولی خداشاهده هیچی تو دلم نیس ...دیروز کلی پدرومادرمو رنجوندم....حال ...

میدونم گلم میفهمم منم زود رنجم زود عصبی میشم زود فروکش میکنم با ابنکه عین شما هستم دلم پاکه گلم ولی باید مراعات کنیم درسته اصل دله ولی زبون هم ممکنه باعث رنجش کسی بشه وخدت نکرده دل بشکنه کارما داره همین میشه دعا بالا نمیره شما چهله ترک گناه بگیر روزه سکوت بگیر اصلا کم حرف بزن برو دل مادر پدر را بدست بیار عذرخواهی کن بگو ببخش میبخشن ولی دیگه مراقب زبونت باش دخترم منم عین شمام گاهی نماز میخونم. از اون ور ناخواسته جوشی میشم دل می‌شکنم ولی کم کم چهله ترک گناه گرفتم بهتر شدم شما چهله بگیر عزیزم درست میشه نگران نباش زبونت زا کنترل کن کم کم نمازم بخون خدا یه بخت روزی خوب بهت بده بحق این ماه مبارک دخترم دلت پاکه میدونم سعی کن زبونت هم پاک بمونه عزیزم خدا مراد دلت را بده 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

میدونم گلم میفهمم منم زود رنجم زود عصبی میشم زود فروکش میکنم با ابنکه عین شما هستم دلم پاکه گلم ولی ...

ان شاءالله خدا حاجت شما رو هم بده ❤❤

خدایا ان شاءالله مصلحتتو با حاجتم یکی کنی...

عزیزم دوتا دورکعت بخونین شبیه نماز صبح بشه 4 رکعت بعدش 300 بار تسبحات اربعه بگید یعنی 300 بار بگین س ...

یعنی دوتا دو رکعتی بخونیم بعدش که سلام دادیم 300 بار تسبیحات اربعه بگیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سال 1403 داره تموم میشه امسالم تنها بودم ولی شکر   1404 هم سپردم بخدا نمیدونم به آرزوم برسم یا ؟؟؟؟؟؟؟؟ولی بازم شکر  

بله گلم

مرسی....فقط یکبار؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟یا چله بگیریم.......البته خانمها نمیتونن چله نماز بگیرن

سال 1403 داره تموم میشه امسالم تنها بودم ولی شکر   1404 هم سپردم بخدا نمیدونم به آرزوم برسم یا ؟؟؟؟؟؟؟؟ولی بازم شکر  

برای همه چی عالیه بخونین بله من برای ازوداج یک نفر خوندم سنش زیاد بود 50 سال با یک دکتر ازوداج کرد خ ...

عزیزم..خداروشکر:) 

یعنی هرروز بخونیم؟ 

و خدا چاره کند این همه دل‌ تنگی را ..
مرسی....فقط یکبار؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟یا چله بگیریم.......البته خانمها نمیتونن چله نماز بگیرن

عزیزم هرروز که پاک باشی بخون تا زمان اجابت حاجتت شده یکسال مداومت کن تا به خواسته ات برسی گلم 

عزیزم هرروز که پاک باشی بخون تا زمان اجابت حاجتت شده یکسال مداومت کن تا به خواسته ات برسی گلم

ایشالا.......خدا خیرت بده..............میخونیم ببینیم خدا چی بخواد