2777
2789
عنوان

التماستون میکنم برای بچم دعا کنید توروخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 145 بازدید | 24 پست
انشاالله هیچی نیست عزیزم انقدر بچه ها میخورن زمین سرشون باد میکنه خدا خودش مراقبشونه

راست میگی هیچی نمیشه واقعا ؟

پسرم دنبالش کردن ترسیده چنتا پله رفته پایین سرش خورده به دیوار فکر کنم من نبودم الانم پیشش نیستم بی قرارشم شدید 

حتی اگر دنیا گلستان شود فرقی ندارد،از ما چیزی دزدیده شد به نامِ جوانی.                                                                              گاه موسیقی تنها راهِ رفتن است،بی آنکه خانه راترک کنی..       می خندید و در نگاهش غمی می رقصید..                                 یادم نمیکنی و ز یادم‌ نمیروی یادت بخیر..                            کاربر قدیمی هستم و تعلیق شدم.                                           کاربری دست دونفره خانوم مارپل
بیشتر ببینید
باشه عزیزم یعنی وقتی میخونم بگم به نیت شهید صفوی میخونم؟

حالا همین که بدونین واسه ایشونه کافیه یه نیت کنید اگر مشکلی واسه پسرتون پیش نیومد انشالله ۴۰تا زبارت عاشورا رو بخونید 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عزیز دلم نگران نباش چیزی نیست

ی خانم هم دیروز بچه چند ماهه اش از مبل افتاده بود

بعد از چند ساعت هم بچه استفراغ میکرده ک نشونه خوبی نبوده

ولی خدالوشک میبرن دکتر وبا وجود این علائم  هییچیش نبوده

شما هم نگران نباش

بچها اینقدر زمین میخورن تا بزرگ شن🥲 خدا هواشونو داره مطمئن باش 

دل پیر نمیشه فقط نظرش روز به روز به نظر عقل نزدیک تر میشه 🙂

نترس عزیزم برای برادر منم پیش اونده بود طوریش نشد خداروشکر حمو خوندم براتون

خداروشکر ک چیزیشون نشده برادرتون 

پسرم چنتا پله پرت شده پایین چیزی میشه یعنی ؟

حتی اگر دنیا گلستان شود فرقی ندارد،از ما چیزی دزدیده شد به نامِ جوانی.                                                                              گاه موسیقی تنها راهِ رفتن است،بی آنکه خانه راترک کنی..       می خندید و در نگاهش غمی می رقصید..                                 یادم نمیکنی و ز یادم‌ نمیروی یادت بخیر..                            کاربر قدیمی هستم و تعلیق شدم.                                           کاربری دست دونفره خانوم مارپل
بیشتر ببینید
عزیز دلم نگران نباش چیزی نیستی خانم هم دیروز بچه چند ماهه اش از مبل افتاده بودبعد از چند ساعت هم بچه ...

راست میگی واقعا ؟

اخه من از بچم دورم شوهر عوضی معتادم منو کتک زد انداخت بیرون بچمم نذاشت ببینم امشبم خبر دار شدم بچم پرت شده از پله ها پایین سرش ضربه دیده باد کرده خیلی حالم بده 

بیشتر ببینید
حالا همین که بدونین واسه ایشونه کافیه یه نیت کنید اگر مشکلی واسه پسرتون پیش نیومد انشالله ۴۰تا زبارت ...

ممنونم عزیزم

بیشتر ببینید
راست میگی هیچی نمیشه واقعا ؟پسرم دنبالش کردن ترسیده چنتا پله رفته پایین سرش خورده به دیوار فکر کنم م ...

به خدا بچه های من انقدر از پله افتادن با سر خوردن زمین تا بزرگ شدن 

دکتر گفت جمجمه ی بچه ها خیلی محکمه برا مراقبت از بچه ها 

من اعتقاد دارم خدا برای بچه ها فرشته محافظ میذاره و واقعا هم همینه

نگران نباش 

سر بچه اگر ضربه بخوره در صورتی خطر داره که بعدش بالا بیاره وگرنه اصلا مهم نیست 

الهی ...گاهی...نگاهی....😔😔
راست میگی واقعا ؟اخه من از بچم دورم شوهر عوضی معتادم منو کتک زد انداخت بیرون بچمم نذاشت ببینم امشبم ...

اره عزیزم 

انشالله ک چیزی نیست

ذکر یاعلی زیاد بگو

دل پیر نمیشه فقط نظرش روز به روز به نظر عقل نزدیک تر میشه 🙂

اره عزیزم انشالله ک چیزی نیستذکر یاعلی زیاد بگو

باشه عزیزم ذکر یا علی چطوریه من زیاد بلد نیستم یعنی چند بار بگم یا علی ؟

بیشتر ببینید
به خدا بچه های من انقدر از پله افتادن با سر خوردن زمین تا بزرگ شدن دکتر گفت جمجمه ی بچه ها خیلی محکم ...

خیلی دلگرم شدم بااین حرفات بخصوص که از بچم دورم از استرس دارم بالا میارم نفسم بالا نمیاد یعنی هیچی نمیشه به پسرم

خیلی ممنون ک باهام حرف زدی خیلی دل نگرانم 

بیشتر ببینید