2777
2789
هیچ وقت فراموش نمیشه عزیزم.من ۱۴ساله گذشته ولی فراموش نشده.سعی میکنم بهش فکر نکنم ولی تو خاطرم هست.خ ...

ببخشید میشه بپرسم چند وقت بعد جدا شدنش با شما ازدواج کرد؟

چقد خوشحالم شدم برات امیدوارم عشقتون ابدی باشه🩷

با همه با لحن دوستانه صحبت میکنم اگر از من خیلی بزرگتر هستین و دوستانه صحبت کردم دلیل بر بی احترامی ندونین🩷🌱

ببخشید میشه بپرسم چند وقت بعد جدا شدنش با شما ازدواج کرد؟چقد خوشحالم شدم برات امیدوارم عشقتون ابدی ب ...

تفریبا یک سال بعدش.اونم ازدواج سنتی کرد

ممنون عزیزم از خدا میخام بهترینو سر راهت قرار بده ک لیافتتو داشته باشه

لایک نکن خیرشو ببینی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا رهات کرد؟؟مشکلش چی بود

چند سال باهم بودیم(منظورم فقط در حد پیام و تلفنی حرف زدن) 

اومدن خواستگاری ولی خانواده ها مخالف بودن از دو قومیت مختلف بودیم

و میگفتن فرهنگا متفاوت میگفت تو کاریت نباشه من راضیشون میکنم خانوادشم ب ظاهر راضی بودن چون خیلی گیر داده بود بهشون ولی بعدش باباش زنگ زد گفت اگه تو عقب بکشی اینم ول میکنه خانوادم اینو فهمیدن دیگه خیلی بهشون برخورد گفتن هیجوره راضی نمیشیم گوشیمو ازم گرفتن دو ماه ازش خبر نداشتم فقط با دوستم گاهی درموردش با گوشی مامانم حرف میزدم بعد سه ماه فهمیدم با همین دوستم رل زد دیگه هرچی گفت اشتباه کرد و اینا کرد ازش جدا شدم اما خب هنوزم دوسش داشتم

با همه با لحن دوستانه صحبت میکنم اگر از من خیلی بزرگتر هستین و دوستانه صحبت کردم دلیل بر بی احترامی ندونین🩷🌱

چند سال باهم بودیم(منظورم فقط در حد پیام و تلفنی حرف زدن) اومدن خواستگاری ولی خانواده ها مخالف بودن ...

دقیقا بزای منم بخاطر همین مخالفت ها بود ک بهم خورد

بله اونم ب دوست من پیشنهاد دوستی داده بود.

چقدر شبیه همه گذشتمون.جالب بود برام.

عزیزم پس بهتر ک رفت بدرک 

خیانت کارو چیکار میکردی بعدش زیر یک سقف.

منم خیلی خدامو شکر میکنم ک اون نشد

لایک نکن خیرشو ببینی
چند سال باهم بودیم(منظورم فقط در حد پیام و تلفنی حرف زدن) اومدن خواستگاری ولی خانواده ها مخالف بودن ...

من دیگه دوسش ندارم چون خیلی زمان گزشته.

ولی فراموش نکردم چون تو حافظم مونده

لایک نکن خیرشو ببینی
تفریبا یک سال بعدش.اونم ازدواج سنتی کردممنون عزیزم از خدا میخام بهترینو سر راهت قرار بده ک لیافتتو د ...

گفتم شاید من انتظار زیادی داشتم که دو ماه بعد من نره با یکی دیگه

برا این پرسیدم ازت

پس واقعا منم حق داشتم🥲😂

عزیزدلی مرسی ازت🩷

گفتم شاید من انتظار زیادی داشتم که دو ماه بعد من نره با یکی دیگهبرا این پرسیدم ازتپس واقعا منم حق دا ...

قربونت انشآلله حال دلت خوب بشه

بهش فکر نکن ارزشش رو نداره .

شما لیاقتت بیشتر از ایناس.

لایک نکن خیرشو ببینی
قربونت انشآلله حال دلت خوب بشهبهش فکر نکن ارزشش رو نداره .شما لیاقتت بیشتر از ایناس.

عزیزی🩷

چشم حتما