2777
2789

۳۶ روزه منتظرشم.🥀🥀🥀

8...(یک توآزردمرا..ویک جهان شادم نکرد..)...دلتنگی خیلی نامرده.ازیک جایی به بعد می شینی یه گوشه با بغض نگاه میکنی تا زندگی تموم بشه...۴آبان۱۴۰۱ عشقم برای همیشه ترکم کرد بعدازاون دیگ هرگز به هیییچکس اعتمادنمیکنم عاشق نمیشم تنهایی رو باجون ودل نگه میدارم خیلی دوسش داشتم صداش آرومم میکرد..ارزومه پشیمون بشه ی روزی برگرده ارزوش باش یک بار دیگ باهاش حرف بزنم فقط دنبالم بگرده وتوحسرتم بسوزه ک هییچ کس مث من دوسش نداشت...دلتنگم 😔😔دلم میخوادیکی بیاد دستموبگیره بلندم کنه بگه میدونم چقدرسختی کشیدی میدونم شبهات پر از دردبود میدونم چقداشک ریختی اما‌ازاین به بعد هرچ  قبل من بود فقط کابوس بود...یکی بیادکه نره یکی که ازچرت ترین چیزها براش حرف بزنم وخسته نشه ..🥀ب سلامتی اون روزی که  اونی ک ترکم کرد تاوان پس بده دلش مثل دل من بشکنه هرشب مث من اشک بریزه ازدلتنگی نابودبشه ب سلامتی روزی که داغ عزیزترین ادم زندگیش بره توی دلش بسلامتی روزی ک بیچارگیش روببینم..روزی اروم میشم ک  اون تاوان پس بده سنگدل نیستم ولی درحقم ظلم شد ب زور منواز خودش جداکرد..دوسال منو عاشق خودش کردوبا بی رحمی ترکم کرد پس ب سلامتی  شکست اون🥂دلم گرفته هیشکی نیست که ببینه غروبا چجوری  اشک روی گونم می شینه😔دلم میخواد خودمو بردارم برم یه جای دور خییلی دور هیچکس رونبینم حتی گوشیمم نبرم صدای کسی رو نشنوم..🥀..امیدوارم هرکجا هستی همیشه غمگین باشی.۱۰دی صدای شکستنش روشنیدم خدا جای حق نشسته
بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

1 سال شبانه روز گریه کردم دعا کردم خدا رو التماس کردم...دیگه کم کم قطع امید کردم کم کم داشتم قبول میکردم تموم شده و سر نوشت من اینه ....

یهویی یه روز پاشدم دیدم اس ام اس داده و زنگ زده ... همون روز بحثمون شد و از اول مکالمه تا اخر مکالمه ... نشد ....نداشتم ... حقم داشتم خیلی عصبی بودم....

الان دوباره زندگیم جهنم شده دو ماهه شب و روز به فکرشم خواب و خوراک زندگی ازم حروم شده باز ...

نمی‌دونم حکمت خدا چی بود اینجوری شد .....

میشه واسم دعا کنید ؟💔

قلبم تیکه تیکه اس واقعا از این وضعیت دارم عذاب میکشم 

《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

بیشتر ببینید
خداروشکر ک از اون روزا گذر کردم و راحت شدمالان خندم میاد و میگم چقدز خنگ بودم

گذر کردنو ب ماعم یاد بده🦍🩷

با همه با لحن دوستانه صحبت میکنم اگر از من خیلی بزرگتر هستین و دوستانه صحبت کردم دلیل بر بی احترامی ندونین🩷🌱

چتونههه امشب همه تاپیکا درمورد اکسه

ببینم میتونین کاری کنین برم بش پیام بدم خودمو قهوه ای کنم یا نه🤌🏻🦍

با همه با لحن دوستانه صحبت میکنم اگر از من خیلی بزرگتر هستین و دوستانه صحبت کردم دلیل بر بی احترامی ندونین🩷🌱

گذر کردنو ب ماعم یاد بده🦍🩷

عزیز دلم فقط صبر و تحمل و اینکه خودتو ب خدا نزدیک کنی و ازش بخای تو رو ب عشقت برسونه و بشین پای خدا و صبر کن...

با ابن صبر هر اون چه ک صلاحت باشه خودت ب خودی خود قبول میکنی چون زمان همه چیزو حل میکنه.

من انقدر منتظر بودم ک خبر ازدواجش اومد ولی دیگه اهمیت نداشت چون با گذشت زمان دلم آروم گرفته بود و از خدا تشکر کردم ک نشد عوض یه همسر بهتر گیرم اومد 

لایک نکن خیرشو ببینی
عزیز دلم فقط صبر و تحمل و اینکه خودتو ب خدا نزدیک کنی و ازش بخای تو رو ب عشقت برسونه و بشین پای خدا ...

سه ساله گذشته عشقش فراموش نشد:) 

وقتی خبر ازدواجشو شنیدی حالت بد نشد؟ 

سعی میکنم از این ب بعد اینکار کنم امیدوارم جواب بده مرسی که توضیح دادی🩷

سه ساله گذشته عشقش فراموش نشد:) وقتی خبر ازدواجشو شنیدی حالت بد نشد؟ سعی میکنم از این ب بعد اینکار ک ...

هیچ وقت فراموش نمیشه عزیزم.

من ۱۴ساله گذشته ولی فراموش نشده.

سعی میکنم بهش فکر نکنم ولی تو خاطرم هست.

خبر ازدواجش نه ناراحت در حدی شدم ک برای خودم متاسف شدم ک چرا دل ب کسی دادم ک انقدر راحت رفت ازدواجشم کرد.

و اون قول و وعید ها چی پس؟!!!

بعد اونم ک دیدم خدا منو بهش نرسوند ازش خاستم یک همسر خوب ک ب انتخاب خود خدا باشه برام سر راهم قراربده  و مصلحتم باشه.

۲سال بعد ازدواج اون منم ازدواج کردم با ادمی ک واقعا دوسم داشت و عشق و محبت واقعی رو بعدش فهمیدم چی بوده

و قبلی ها حماقت بودن فقط.

لایک نکن خیرشو ببینی
اگه جواب نداد شبی یکی سوره ی عبس کوتاهه تا موقعی که پیام بده ادامه بده...دوز ۵، ۶ ام معمولا جوابه ول ...

الان باهاشی؟

±عاشق بودن رو با عزت نفس نداشتن قاطی نکنید دوستان، کسی که عزت نفس داره حتی اگه عاشق هم باشه ببینه طرف مقابل نمیخوادش رها میکنه. اینکه ول نمیکنین و ضعف‌های شخصیتیتونو پشت کلمه «عاشق» قایم میکنید خیلی بده.       بهم گفت:تو دختر خوبی هستی، اما...اصلا اجازه ندادم باقی جمله ش رو بگه!با لبخند نگاهش کردم و گفتم:اما چی؟ از من خوشگلتر چشمت رو گرفته؟! یا مثلا هنوزم توی حسرت نفر قبلی هستی و الان فهمیدی من نمیتونم جایگزین مناسبی برای اون باشم؟! اما چی هان؟ دختر خوبی هستم اما دلت جای دیگه س و اصلا هم گناهی نداری؟! یا مثلا دلت رو زدم و دوست داری افراد جدیدی رو تجربه کنی؟ دلت تنوع میخواد؟ تنوع طلبی؟ اما چی آقا؟! فکر کردی مثلا من دلم میشکنه اگر رک و راست بگی من رو نمیخوای؟! مرد باش بابا...! نترس! من حرفه ای زندگی میکنم. تو هر لحظه حق داری که من رو نخوای. منم جلوت رو نمیگیرم. چون بودن و موندنی که به خاطر خواهش و التماس باشه، مفت نمی ارزه. دیگه دوستم نداری؟! خب رک بگو. ناراحت نمیشم! من عزت نفس دارم آقا! و به لطف همین عزت نفس، در جواب هر رفتنی، یه جمله میگم: "به سلامت. آرزوهای قشنگ دارم برات." چی فکر کردی؟! که اگر بگی من رو نمیخوای، میگم نه تو رو خداااا بمون؟! نه بابا! من انقدر حقیر و آویزون نیستم. اینکه تو من رو نمیخوای، اصلا به این معنی نیست که من بدم یا چیزی کم دارم. من فقط توی سلیقه ت نیستم، همین...! مرسی که این مدت برام وقت گذاشتی. برو دنبال آرزوهات، اصلا هم به من فکر نکن، چون من واقعا ناراحت نیستم! ناراحت نیستم چون برات آرزو نبودم. من سهم کسی میشم که براش عین آرزو باشم. خوشحالم که زود فهمیدم برات آرزو نیستم. مراقب خودت باش خوشتیپ. خدانگهدار. اوه راستی! یه روز به خودت افتخار نکنی که من رو تجربه کردیا... اوکی؟! من خودم خواستم که باعث تجربه تو بشم... توهم فتح کردن من رو نداشته باشی! بای بای...🖤
بیشتر ببینید