2777
2789
عنوان

یه حس ششمی مهربون میادخیلی دعات میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 481 بازدید | 89 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عزیزم من چیزی که خریدم برام خیر داره یا نه؟ میتونی حدس بزنی چیه؟

شما خریدین بعد من بیام بگم چیه؟

چ نفعی برای من داره ک بخوام خودمو ثابت کنم بهتون؟

معمولا اینجور پیام هایی ک بدونم ب دنبال ثابت کردنمن جواب نمیدم

رنگ لباس،ماه تولد،سن،رنگ مو،شخصیت،هرررررچیزی ک بخواد منو ب دیگران ثابت کنه پاسخگو نیستم 

سلام مجدد از کاربری که خیلی معروفه و الان به این فلاکت افتاده بخاطر تعلیق شدن های بی جهت
درباره آینده من چی حس میکنی ؟

تحصیل

کار

نوشتن نت برداشتن یا خیلی درگیر کتاب هستی

چون مطالعه رو میبینم

سلام مجدد از کاربری که خیلی معروفه و الان به این فلاکت افتاده بخاطر تعلیق شدن های بی جهت
شما خریدین بعد من بیام بگم چیه؟چ نفعی برای من داره ک بخوام خودمو ثابت کنم بهتون؟معمولا اینجور پیام ه ...

واه چرا اینجوری کردی؟ من دنبال ثابت کردن نبودم اصلا

گاهی رازاتو نمیشه حتی به خودت بگی

اره

عریزم میشه بگی پ چجور ادمیه

ازم خوشش اومد؟تمایل به ادامه داره؟

کد دعوت من :OYVQGONطلاین رو سرچ کنید (معتبر هم هست )اگر خواستین با کد دعوت من اضافه شید چون در این صورت هر دومون ۷ سوت طلا هدیه میگیریم .مرسی🤍

شبت بخیر مهربانو مساعد بودی بگو در‌مورد من و پارتنرم چی حس میکنی؟ پیامم چند روزه سین نزده هول ورداشت ...

سلام عزیزم

ممنونم از درکتون

یکم با هم سرد شدین دلیلش خیلی پیش پا افتادس چیز خاصی نیس

واه چرا اینجوری کردی؟ من دنبال ثابت کردن نبودم اصلا

چجوری‌کردم؟

توی سایت خیلی از این قبیل سوالا ازم‌میپرسن و جواب نمیدم

ولی چیزی ک خریدین براتون خیره

من ۳ تا کاربری داشتم ک از دستش دادم اکثر نی نی سایتی ها منو میشناسن من دیگه نمیخوام این کاربریمو از دست بدم خیلی کم جواب حس ششمی رو میدم

عریزم میشه بگی پ چجور ادمیهازم خوشش اومد؟تمایل به ادامه داره؟

@والپیپر    

کد دعوت من :OYVQGONطلاین رو سرچ کنید (معتبر هم هست )اگر خواستین با کد دعوت من اضافه شید چون در این صورت هر دومون ۷ سوت طلا هدیه میگیریم .مرسی🤍