2777
2789
عنوان

نمیدونستم همستره بچه‌دار شده🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 686 بازدید | 56 پست
نمردن؟

نه به داییم گفتم اومد سریع جمشون کرد با یه وسیله چون میگفت اگه دست بهشون بخوره دیگه مادرشون بهشون شیر نمیده 

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷 کاربری دست دونفره 👩🏼👩🏻

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بچه هاش چقدری بودن؟

خیلی کوچولوووو

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷 کاربری دست دونفره 👩🏼👩🏻

بیشتر ببینید
چیزیشون نشد؟🥲

نه

بیشتر ببینید
حالا مطمئنم نیستم مرد بود، بخاطر اینکه همه رو مورد عنایت قرار داد گفتم 😅

اهان از اون نظر 😂😂😂

اگه دیدی دعام میکنی قبول شم 🥹                                                                      سالهاست گرفتار خزانی شده ایم که بهاری بعدش نیامده                                                                             خدای مهربان من ولم نکن من خدایی جز تو ندارم نیست جز تو.                                                                            ای تویی که نگاهت حتی حوالی ما گیر نمی‌کند خرسند باش دیگر رفتی از یاد🙃                                                                 خدایا شرمنده مامانم نشم فقط خودت کمکم کن 🌅يَا عِمادَ مَنْ لَاعِمادَ لَهُ، يَا سَنَدَ مَنْ لَاسَنَدَ لَهُ، يَا ذُخْرَ مَنْ لَا ذُخْرَ لَهُ، يَا حِرْزَ مَنْ لَاحِرْزَ لَهُ، يَا غِياثَ مَنْ لَاغِياثَ لَهُ، يَا فَخْرَ مَنْ لَافَخْرَ لَهُ، يَا عِزَّ مَنْ لَاعِزَّ لَهُ، يَا مُعِينَ مَنْ لَامُعِينَ لَهُ، يَا أَنِيسَ مَنْ لَاأَنِيسَ لَهُ، يَا أَمانَ مَنْ لَاأَمانَ لَهُای تکیه‌گاه آن‌که تکیه‌گاه ندارد، ای پشتیبان آن‌که پشتیبان ندارد، ای اندوخته آن‌که اندوخته‌ای ندارد، ای پناه آن‌که پناهی ندارد، ای فریادرس آن‌که فریادرسی ندارد، ای افتخار آن‌که افتخاری ندارد، ای توانمندی آن‌که توان ندارد، ای مددرسان آن‌که یاوری ندارد، ای همدم آن‌که همدمی ندارد، ای ایمنی‌بخش آن‌که ایمنی ندارد!🔥من رفتم تا چند ماه دیگه خدافظ🥲😘😘

بیشتر ببینید
الان بچه هاش چطورن ؟؟

خوبن سریع دوباره چسبیدن به نَنَشون🥺😂

بیشتر ببینید
نه اون قابلیت زایمان نداشت، مذکر بود و ملتی رو باردار کرد 😂

تقریبا به همه تجاوز کرد و همه الان ازش دو قلو باردارن بعدشم گذاشت در رفت 😂

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
دیگه شده بیخیال ولی خیلییییی بچه دار میشن چند وقت نگه داری تا صد تا میرسن

اره داییم گفت این سومین زایمانش بوده/: این سری ۵ تا بودن

۱۰ تای سری قبلی هم واگذار کرده بود داییم

بیشتر ببینید
خوبن سریع دوباره چسبیدن به نَنَشون🥺😂

باشه خداروشکر 

ناراحت نباش از قصد انجام ندادی خداروشکر چیزی نشده

اگه دیدی دعام میکنی قبول شم 🥹                                                                      سالهاست گرفتار خزانی شده ایم که بهاری بعدش نیامده                                                                             خدای مهربان من ولم نکن من خدایی جز تو ندارم نیست جز تو.                                                                            ای تویی که نگاهت حتی حوالی ما گیر نمی‌کند خرسند باش دیگر رفتی از یاد🙃                                                                 خدایا شرمنده مامانم نشم فقط خودت کمکم کن 🌅يَا عِمادَ مَنْ لَاعِمادَ لَهُ، يَا سَنَدَ مَنْ لَاسَنَدَ لَهُ، يَا ذُخْرَ مَنْ لَا ذُخْرَ لَهُ، يَا حِرْزَ مَنْ لَاحِرْزَ لَهُ، يَا غِياثَ مَنْ لَاغِياثَ لَهُ، يَا فَخْرَ مَنْ لَافَخْرَ لَهُ، يَا عِزَّ مَنْ لَاعِزَّ لَهُ، يَا مُعِينَ مَنْ لَامُعِينَ لَهُ، يَا أَنِيسَ مَنْ لَاأَنِيسَ لَهُ، يَا أَمانَ مَنْ لَاأَمانَ لَهُای تکیه‌گاه آن‌که تکیه‌گاه ندارد، ای پشتیبان آن‌که پشتیبان ندارد، ای اندوخته آن‌که اندوخته‌ای ندارد، ای پناه آن‌که پناهی ندارد، ای فریادرس آن‌که فریادرسی ندارد، ای افتخار آن‌که افتخاری ندارد، ای توانمندی آن‌که توان ندارد، ای مددرسان آن‌که یاوری ندارد، ای همدم آن‌که همدمی ندارد، ای ایمنی‌بخش آن‌که ایمنی ندارد!🔥من رفتم تا چند ماه دیگه خدافظ🥲😘😘

بیشتر ببینید

نر داشت که حامله شده اره ؟

وای من فوبیا موش و همستر دارم 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
بیشتر ببینید