2777
2789
یعنی هفت اینام نمیشه

نهایت اصلاحش 7400 اونم اگه نتونه مقاومتو بشکنه

ماهیان                                          از تلاطم دریا به خدا شکایت کردند،                                                           و چون دریا آرام شد،                                              خود را اسیر صیاد دیدند....                                      تلاطم زندگی حکمت خداست                                    از خدا دل آرام بخواهیم                                                   نه دریای آرام...
بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

تهرآن ناصرخسرو پاساژ شمس العماره طبقه منفی ۲ طلافروشی روشا پیچ اینستا هم داره عکس کاراشو میذاره پیچش ...

ممنون عزیزم 

ماهیان                                          از تلاطم دریا به خدا شکایت کردند،                                                           و چون دریا آرام شد،                                              خود را اسیر صیاد دیدند....                                      تلاطم زندگی حکمت خداست                                    از خدا دل آرام بخواهیم                                                   نه دریای آرام...
بیشتر ببینید
roshangoldgalleryاین پیچش خواهش میکنم انشالله طلای کیلویی بخرین

بازم یک دنیا ممنونم 😍

مرسی از دعای قشنگتون إن شاء اللّه بیشترش قسمت و روزی قلب بزرگ و مهربونتون 😘🤗

بیشتر ببینید

طلای دست دوم بخر 

منم مثل تو اشتباه کردم 4ماه پیش وام ازدواجم اومد دستم نکردم بدم طلا.. تا اومد رو 6700دیدم الکی پولم بی ارزش میشه رفتم دادم طلا دست دوم با سود 3درصد همه ش م با نو فرقی نداره 

خوشا به بخت بلندم که درکنار منی S+F=💓متعهد 
به سلامتی ایشالا منم بخرم فقط گیر قیمتم خاک بر سرم این چن وقته هیچ نکردم

بخر ضرر نمیکنی مطمعن باش 

من احمق بخاطر جهیزیه گفتم شاید لازم شه اگر همون موقع داده بودمش طلا الان پولم 2برابر بود 

خوشا به بخت بلندم که درکنار منی S+F=💓متعهد 
بخر ضرر نمیکنی مطمعن باش من احمق بخاطر جهیزیه گفتم شاید لازم شه اگر همون موقع داده بودمش طلا الان پو ...

دوبرابر که نمیشه از ما طلا رو مفت میخرن ولی حداقل قدرت خریدمون پایین نمیاد

منم چهار ماه پیش صد دادم طلا بیس گرم شد گفتم یه صد بزارم بانک دستم جلو کسی دراز نشه همون موقع نصف برا مخارجم میزاشتم نصفشو ده گرم طلا داشتم پولمم داشتم

در صورتی که الان همونصد تومن ده گرم طلا میکنه پولی هم برام نمیمونه