2777
2789
صد تومنمن خاک بر سر منتظر ۶۲۰۰بودم حتی میخواسنیم بریم مهمونی ۶۳۰۰بود مامانم گفت بخر اونجا دستت باشه ...

دیگه به نظرم الان حداقل بخر چون مامانت راس میگه من خیلی طلا میخرم تجربه ثابت کرده اتفاقا منتظر بودن اشتباه بزرگیه چون هر روز قیمتا نسبت به روز قبل گرونتر میشه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دیگه به نظرم الان حداقل بخر چون مامانت راس میگه من خیلی طلا میخرم تجربه ثابت کرده اتفاقا منتظر بودن ...

اره والا رو چهار تومن یه زنجیر خریدم اصلا قیمت چک نکردم تا پول اومد رفتم خریدم میگم کاش مثل اون موقع چک نکرده میخریدم 

اره والا رو چهار تومن یه زنجیر خریدم اصلا قیمت چک نکردم تا پول اومد رفتم خریدم میگم کاش مثل اون موقع ...

عیب نداره دیگه شده فقط اگه برا سرمایه گذاری میخری طلا کهنه بخر من با ۴درصد میخرم

اره کهنه شکسته هر چی باشه میخرم دیگه نمیخوام دستمم کنم

حالا من کهنه میخرم کل طلافروشیا رو زیر ورو میکنم عین نو پیدا میکنم میخرم شکسته نخر یه چیری بخر استفاده هم کنی الان یه انگشتر گرفتم ۵۰تومنم دادم شستنش دقیقا عین نوعه

نهایت اصلاح طلا تا 7600 یا 7400

اگه بالاتر از 7970 تثبیت بده میره بالاتر اگه زير این قیمت بیاد اصلاح داریم وگرنه افزایش داریم 

ماهیان                                          از تلاطم دریا به خدا شکایت کردند،                                                           و چون دریا آرام شد،                                              خود را اسیر صیاد دیدند....                                      تلاطم زندگی حکمت خداست                                    از خدا دل آرام بخواهیم                                                   نه دریای آرام...
بیشتر ببینید
اگه تهرانی آدرس بدم بری طلای ۳ درصدی بخری ولی مدل جدید نداره ولی نو هستن

میشه لطفا آدرس بدید

ماهیان                                          از تلاطم دریا به خدا شکایت کردند،                                                           و چون دریا آرام شد،                                              خود را اسیر صیاد دیدند....                                      تلاطم زندگی حکمت خداست                                    از خدا دل آرام بخواهیم                                                   نه دریای آرام...
بیشتر ببینید