2777
2789

اینجا تا کسی تاپیک میزنه بچم رفت خونه دوستش یا رفت خونه همسایه همه شروع می کنن داد و بیداد که وااااای من بچه ام رو هیچ جا تنها نمی ذارم

واااای چرا می فرستیش خونه غریبه واااااای چرا اجازه میدی بره چه دلی داری

چه دلی داری یعنی چی خوب آدم چی کار کنه بچه رو همش بچسبونه به خودش

مگه شماها هم سنش هستید که بتونید هم بازیش باشید

همین شده الان یه مشت بچه بی ادب لوس و خودخواه و کم ظرفت داریم دیگه

چون بچه همکاری رو یاد نگرفته کنار اومدن رو یاد نگرفته توی جمع بودن با همسنش و مشارکت رو یاد نگرفته،آداب معاشرت و اینکه بقیه هم آدم هستن و شبیه اونن و اون تنها بچه کره زمین نیست رو یاد نگرفته فکر میکنه دنیا فقط اونه و اون و همه هم باید مثل مادر پدرش بچسبن بهش و خدمتگذارش باشن

پس چی کار کنیم بچه رو نگه داریم کنار خودمون و سرش رو بکنیم تو گوشی،خوب اون گوشی که خیلی وقتا بدتره

من نمیگم هر جایی بچه اتون رو بفرستید ولی اگر دوست خوبی داره اگر همسایه مناسبی دارید بذارید بره و اونا هم بیان

مگه ما بچه بودیم این همه خونه همسایه و دوستامون می رفتیم و اونا میومدن چیزی شد خیلی هم خوب بود

انقدر هم سرمون تو گوشی نبود،با بازی های کامپیوتری هم بازی می کردیم با همدیگه بازی می کردیم با یه انسان طرف بودیم نه همش تنها با وسایل کامپیوتری

انقدر سختگیری الکی نکنید اینطوری انواع و اقسام اضطراب ها رو به بچه منتقل می کنید از جمله اضطراب اجتماعی

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود

موافق نیستم 

اگر ما میرفتیم که من نمیرفتم الان زمان قدیم نیست که همون اطمینان باشه 

مردم کم حوصله تر،دنیا ترسناک تر شده 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

من مشکلی با دوست مورد اعتماد و در حضور خودم ندارم

ولی اینکه بچه رو بفرستی پیش کسی که درست نمیشناسی یا تک و تنها بفرستی این ور اون ور ریسک محضه

من از دوستام یه چیزایی شنیدم که!

عزیزم حقیقت دنیا اینه که ناامنه حالا میخوای قبول کن میخوای نکن

بچه کوچیک رو تنها جایی فرستادن توی این دوره و زمونه ریسک خالصه!

باشه ولی بچگی ما خیلی فرق داشت الان برادر به خواهر رحم نداره چه برسه همسایه و ‌... برای راحتی خودتون این توجیهات رو نیارین!

وقتی کسی میگه از تاپیکِ من برید بیرون ، شما باید برای حفظ شخصیت و عزت نفس خودت جوری از تاپیک بری ، که انگار اصلا از اول به اون تاپیک وارد نشده بودی 👋 توجه کنید که من درباره ی تاپیک و نی نی سایت حرف نمی زنم😇 توی این سایت و فضای مجازی کلا خیلی فعال نیستم ؛ فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا استوری میذارم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️ 

بیشتر ببینید

منم بچه رو میفرستم خونه دوستاش

البته اغلب دوستاش خونه ما میان

ولی با نظارت شدید

و مدتها رفت و امد برای شناخت خانواده ها

و البته خونه هایی که پسر ندارن میذارم بره

و با کلی سلام و صلوات

و به دخترم هم کاملا آموزش دادم برای حریم بدنش

اینقد که جامعه بد شده

همیشه بد بوده الان اطلاع رسانی بیشتر شده فکر میکنیم الان بد شده

اینطوری باشه خوب اصلا بچه هیچ ارتباطی با همسال هاش برقرار نمیکنه و این واقعا بده 

شما رو نمیدونم ولی من و دوستانم با اینکه خانواده های سختگیری داشتیم و برای رفت امدها همیشه حواسشون بهمون بود توسط افرادی اذیت شدیم که عمرا ب ذهنشون خطور کنه برای همین روزی اگر بچه دار بشم هیچوقت با هیچکس تنهاش نمیزارم و از همه لحاظ تربیتش میکنم ک آگاهی داشته باشه

من راضیم بچه‌ام سرش تو گوشی باشه ولی هیییچ یک از این اتفاقایی که میشنوم خونه‌ی در و همسایه و فامیل شیطان صفت اتفاق میوفته براش اتفاق نیوفته

بچه‌ها هم تا وقتی عقلشون کامل برسه وقت دارن مستقل بشن و چندین نفر رو دیدم همینطور عالی و با مراقبت بچه هاشون رو تربیت کردن الان ۱۸ ساله و ۲۲ ساله ان نه اجتماع گریز شدن نه وابسته، تازه جفتشون دارن تلاش میکنن برای مهاجرت و فوق‌العاده اجتماعی هستن

همیشه بد بوده الان اطلاع رسانی بیشتر شده فکر میکنیم الان بد شدهاینطوری باشه خوب اصلا بچه هیچ ارتباطی ...

موافقم

زمان ما هم دکتربازی بود

آدم مریض بود

کودک آزاری بود

ولی چون رسانه ها فعال نبودن مسکوت می موند

منم بچه رو میفرستم خونه دوستاشالبته اغلب دوستاش خونه ما میانولی با نظارت شدیدو مدتها رفت و امد برای ...

بله منم نمیگم همین طوری و بدون هیچ شناختی توی حرفام هم گفتم

ولی واقعا اینکه هیچ جا نفرستی و هیچ بچه ای نیاد که واقعا نمیشه خوب بچه به ارتباط با همسن و سالهاش احتیاج داره بهترین چیز برای بچه دوست خوبه

و خوب کاری هم کردی در مورد حریم شخصی و بدنش بهش گفتی

همیشه بد بوده الان اطلاع رسانی بیشتر شده فکر میکنیم الان بد شدهاینطوری باشه خوب اصلا بچه هیچ ارتباطی ...

خب خیلی بد شده مگر در حضور یکی از والدین من هنوزم نمیتونم دخترمووتنها جایی بفرستم ببین دیدم که میگم باید از این نسل بترسی نباید رهاشون کنی آسیب میبینن

خدایا شکر❤

برای اینکه سرشون تو گوشی نباشه هزار تا جا هست برید کافه ابمیوه بخورید برید پارک سینما قدم بزنید برید پاساژ

برای اینکه با هم سناش باشه بزارید مهد کودک کلاس ورزش زبان موسیقی هنری

میخواد کنار دوستاش باشه خودتونم برید باهاش برید خونه برید پارک

اینا کودکی سالم تحویل جامعه میده، نه اینکه بچه تونو ببخشید پرت کنید خونه این و اون بدون نظارت توی این دنیای پر از گرگ صفت