2777
2789

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

چرا پست اول گذاشتی می‌ره گوگل مشکلی نداری؟؟؟ چه نازی 🥺😍

ببخشید یعنی چی؟ واسم خیلی وقته سواله؟

آقا، جنتلمن، مرد آلفا، نسل z، کاریزماتیک، cute,  attractive,  sweet, lovely,  بقیشم تو بگووووو ..... تو مال من نیستی تو خود منی، یعنی مال مال مال خودم فقط و فقط و...

مچکرم❤️طلیسچیِ بارون اومدو یادم داد…تو رفتی ولی فکره تو توسره من موند

اهان

متاسفانه خواننده های مجاز رو نمی شناسم 

راستی رنگ موتون هم خیلی قشنگه و بهتون میاد 

توف و لعنت بر من اگه بیام سایت. اگه منو دیدی فحش بده بگو مگه قرار نبود دیگه نیای اینجا پس چییییییی شد 😭😭😭 خدایا لطفا دیگه نیام لطفاااااا 

درمورد امضاتون 

منظورتون از نسل z چیه؟ 

نسل زد به دهه هشتاد به بعد میگن 

شما که 36 سالتونه نسل زد به حساب نمی یاین

توف و لعنت بر من اگه بیام سایت. اگه منو دیدی فحش بده بگو مگه قرار نبود دیگه نیای اینجا پس چییییییی شد 😭😭😭 خدایا لطفا دیگه نیام لطفاااااا 

درمورد امضاتون منظورتون از نسل z چیه؟ نسل زد به دهه هشتاد به بعد میگن شما که 36 سالتونه نسل زد به حس ...

لطفا اول جواب سوال منو بدین واقعا ممنون میشم

آقا، جنتلمن، مرد آلفا، نسل z، کاریزماتیک، cute,  attractive,  sweet, lovely,  بقیشم تو بگووووو ..... تو مال من نیستی تو خود منی، یعنی مال مال مال خودم فقط و فقط و...

این سایت اینجوریه که عکس رو پست اول یا تو همون عنوان بزاری به صورت خودکار وارد گوگل میشه 

یه سرچ بزن نی نی سایت بعد برو قسمت عکسها متوجه میشی 

اکه میخایی وارد گوگل نشه تو پست ها عکسو باید بزاری زیر سه دقیقه هم پاک کنی بعد سه دقیقه امکان پاک کردن وجود نداره

درضمن این سایت عمومیه و کسایی که کاربری ندارن هم میتونن عکستو ببینن و اسکرین بگیرن سرهمین ۱۰ ساله عضو سایتم یبار عکس نذاشتم 

❤️رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره❤️                                                      🌺 رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کار خواهد گرفت🌺

بیشتر ببینید
لطفا اول جواب سوال منو بدین واقعا ممنون میشم

اینکه میره گوگل؟ 

اگه پست اول بذارید میره تو سرچ گوگل 

مثلا الان تو سرچ گوگل بزنید نی نی سایت 

بعد برید تو قسمت عکس 

کسایی که پست اول عکس گذاشتن اونجا عکساشون هست 

این سایت اینجوریه که عکس رو پست اول یا تو همون عنوان بزاری به صورت خودکار وارد گوگل میشه یه سرچ بزن ...

با نسل z داریم زندگی می‌کنیم...... ضمنا در مورد سن اینو بگم در مجاز همه چیز رو باور نکنین. بشخصه حاضر به افشا و درج اطلاعات خصوصی در مجاز میستم

اونوقت چطور باید شرچ زد که اون عکس رو در گوگل دید؟

مچکرم❤️طلیسچیِ بارون اومدو یادم داد…تو رفتی ولی فکره تو توسره من موند

خیلی نازی اسی 

من که آهنگهای طلیسچی رو خیلی دوست دارم اونقدر گوش میکنم آخرش همسرم میگه چه قدر طلیسچی گوش میکنی

ماشالله خودت خوشگلی

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....
بیشتر ببینید