2777
2789
عنوان

ترشحات زیاد چشم ویروسی

46 بازدید | 8 پست

من چندروزپیش چشام بدجور میکوبید حس میکزدم چیزی رفته داخلش شوهرم نگاه کرد با دستمال دراورد مگه تموم میشد شاید ده بار میکوبید و خوب نمیشد شب خابیدم تمااام شد عفونت چشام دورش ترشح بود مژهام بهم چسبیده  تادوروز حالا تمسل پسرم هی گریه کرد چشم چشم نگا کردم پرشده از ترشح سبز و هی پاک میکنم بازم هست رومزه هاش کیب نجربه داره

تیکر دوسالگی پسرمه

قطره باکتی ماید بزن

برای عفونت چشم

ولی اگ خیلی شدیده برو بیمارستان چشم پزشکی شهرتون

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

قطره باکتی ماید بزنبرای عفونت چشمولی اگ خیلی شدیده برو بیمارستان چشم پزشکی شهرتون

بردم دکتر ی قطره داده براعفونت یکی هم براحساسیت اسماشون یادم نی  ولی استفاده نکردم گزاشتم اک بهترنشد فردا

تیکر دوسالگی پسرمه

[QUOTE=376297758]عزیزم منم اینجور شدم پیگیر بشید نترس دورش یک هفته تا ده روزه دکتر قطره میده و چرک خسکن اکی میشید[/QUOTEبعدش دیگ سرفه ای تبی چیزی دنبالش نیست؟

تیکر دوسالگی پسرمه
اره منم اول ی وشم بود چشم بعدی خیلی خفیف بود

منم مثل شما بودم ولی مواظب نباشی نمیره من مثل شما بود بعد دوباره هردو از سر نو گرفت ولی با التهاب کمتر اما قرمز بود عین کاسه خون تا رفتم چشم پزشک سه تا قطره داد عالی شدم