2777
2789

چند وقته رانندگی نکردی؟؟؟

❤️رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره❤️                                                      🌺 رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کار خواهد گرفت🌺

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره یه مدت دست فرمون عالی بود و شهری هم عالی امتحان دادم یهویی اعتماد ب نفسم اومد پایین و الان جرعت ندارم سمتش برم تجربه تصادف هم نداشتم ولی خیلی میترسم و نمیدونم چکار کنم و بهش غلیه کنم

۳ ماه

من نه ماه رانندگی نکردم همه چی یادم مونده بود تلقین نکن به خودت یادته نترسون خودتو

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
بیشتر ببینید
اره یه مدت دست فرمون عالی بود و شهری هم عالی امتحان دادم یهویی اعتماد ب نفسم اومد پایین و الان جرعت ...

منم همین مشکل و دارم البته من تجربه اتفاق تلخ دارم

میگم باز بشینم خدای نکرده باز اتفاقی بیفته چی

آره واقعا چرا اینجوری شدیم لذت از خودم گرفتم

چندوقت پیش بس که مامانم سرکوفت زد که رانندگی نمیکنی وفلان وبهمان،نشستم اما میلرزیدم پیاده شدم وادامه ندادم

زندگیم سرشار از عشق و نوره.سرشار از خوشبختی وسلامتی.سرشار از شادی و ثروت.سرشار از آرامش.💚💚💚