2777
2789
عنوان

شوهرم مسافرتو‌ کوفتم کرد😢تورو خدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 216088 بازدید | 1029 پست

مقصر خودمون زنا هستیم یه وقتایی هزاران دلیل میدیم دست طرف بعد فقط یک رفتارشو میبریم زیر سوال شما توی مسافرت که آدم خودش خسته هست بی اعصاب هست رفتی تو خواب بیدارش کردی عصبیش کردی بازم که گذاشته رفته بیرون دوباره زنگش زدین و کلی حرف و بحث های دیگه

یه کوچولو ملاحظه گر باشین هم بدنیست منم دقیقا جای ایشون بودم دقیقا همین رفتارا شاید یه کم بیشتر حتی با طرفم انجام میدادم من توی خوابم با احدی شوخی ندارم

اسی کجایی؟! 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بفرما حتی ی آقا هم داره این خرف و میزنه بعد همه زنا ب استارتر میگن لوس

واقعا باور می کنید ایشون مشاور هستن؟

بعد خیلی راحت بدون اینکه طرف رو دیده باشه و کل ماجرا رو بدونه اینجور راحت نسخه بپیچه؟

رابطه همیشه دو طرفه است، نیاز به درک متقابل داره، نه اینکه یه طرف فقط ناز بکشه یک طرف وحشی باشه

با احمق ها بحث نمیکنم   

من باشوهرم دعوا و بحث. نمیکنم ولی خوابم بیدارم کنن عصبی میشم دست خودمم نیست 

شمام سنت کم نیست سعی کن پخته رفتار کنی

اینکه تایپیک قبلت گفتی یلدایی خاله همسرت یه ساعت زود اومد زنگ زدی فحشش دادی

خیلی بحث و کش میدی

شما 27سالته سالهای زیادی قراره باهمسرت زندگی کنی ممکنه روزها به دلیل های مختلف تنها بخوابی 

اینکه تو خستگی چندبارم بهتون گفتن ول کنن باز بیخیال نشدین واقعا ادمو عصبی میکنه

شما خانومین و محبت میخواین ولی واقعا بعضی وقتا ادما حوصله حرف زدنم ندارن شمام پافشاری نکنین اون لحظه

تو. تایپیکا گفتین اینکه قهر رودین براتون گل گرفته 

یجا گفتین قهر بودیم اهمیت نداده 

اینا نشون میده کم کم دعوا و قهرای شما داره براش عادی میشه 

فقط 18 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا کمکم کن امام زمان کمکم کن میشه  برام دعا کنی خدا کمکم کنه بهم بگو برای حاجت روایت صلوات میفرستم

اولا که مسافرت خود به خود خستگی و بدخلقی میاره واسه بعضیا

دوما هرچی مردا رو سگ محل کنی بیشتر بهت میچسبن

بعدشم یبار که بهت گفت نه تو سه بار بگو نه 

از الانم بدون این اخلاقش همینه و تغییر پذیر نیست

سلامتی اون ک وقتی تو بغلم میگیرمش همه ی وجودم میلرزه…نه از ترس یا از لذت،نه!!!!!!!!واسه وحشت از فردای بدون اون…!!

اسی شوهرت نبود چطور خوابت میبرد 

ترخدا یاد بگیرید 

وقتی یکی میگه حوصله ندارم ولش کنید بذارید نفس بکشه

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک
بیشتر ببینید

ولش کن بابا قحطی مرده مگه

عضو گروه نارنجی وزن شروع:69وزن هدف:54 تیر ماه 1399 وزنم 54 کیلو بود از خونه نشینی به 69 کیلو رسیدم تیر 1400 من برمیگردم به وزن قبلیم.امروز شنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ امضام رو خوندم دیدم قرار بود تیر بشم ۵۴ کیلو ولی الان ۷۰ کیلو هستم😂میگن سنگ بزرگ علامت نزدن هستش همینه ها.این بار شعارم رو عوض میکنم لاغر میشوم نه فورا ولی حتما رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود رهرو آن نیست گهی تند و گهی خسته رود.امروز ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ من شدم ۷۴ کیلو😕اینقدر چاق شدم که بنظرم دیگه زیر سر آمریکاست. مرگ بر آمریکا😕
بیشتر ببینید

اینقدر نچسب بهش . خودش باید از ته دلش محبت و توجه کنه نه به زور حرف تو . یکم کتاب بخون زمانهایی که بهت بی توجهی می‌کنه تو وقتتت رو با کتاب خوندن پر کن 

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️

خدا خیلی دوست داره که خودش نشون داده بعنوان یه مشاور میگم مواظب باش . این طبیعت زن هست که بشدت نیاز ...

شما معلومه که زن نداری ...

چه مشاوری هستی که نمیدونی بعضی اوقات مردا نیاز به تنهایی پیدا میکنن و نباید بشون گیر داد 

2, خیلی بچسبی به کسی و همش بگی به توجه نیاز داری مرد ممکنه خودشو دور میکنه 

جور دیگه ای و در زمان مناسب باید متوجهش کنی