2777
2789
عنوان

شوهرم مسافرتو‌ کوفتم کرد😢تورو خدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 216448 بازدید | 1029 پست

بیدارش کردی که بغل کن بخوابم بدون بغل خوابم نمی بره؟ مگه مجردیا نمی خوابیدی؟ 

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

بیشتر ببینید

عزیزم تاپیکاتو خوندم تو خیلی رفتارای ناپخته داری و داری شدهرت رو سرد می کنی.ته این راه طلاقه. باید تصمیم بگیری خودت رو سریع عوض کنی. فحش و تندی با همسرت اونم زمانی که برات یلدایی اورده با بات مسافرت اومده خیلی بده. تو مسافرت اون رو زهر کردی. طلب کار نباش. تنها می مونی و پس زده می شی مث همین الان‌ بوس

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

خیلی دلم میخاد تک تکشونو ریپ بزنم بگم گل بگیرید در دهنتون اینا همشون یا خودشون خیلی بی محبت و سردنو ...

کسی که به خاطر اینکه یلدایی دو ساعت زود اوردن بهدشوهرش فحش بده تهش همینه. بدو تاپیکاشو بخون ایشون طلبکار و عجول و پر مدعاست

خب مابدبخت شمااا خوشبخت ک طرفدار زالو بازی هستی!😅حالا چون عقد کرده اصللااا نباید یکم تنها باشه کلا ...

چرا متوجه حرف طرف نمیشید

هر کاری هم بکنه  این همه فحش و توهین  خیلی زشته 

نمیدونم شاید برای شماها عادیه  روتین زندگیتون بهم توهین کنید

شوهر من بعد ۲۲ سال یک دو نه از این حرف رو بهم‌نزده منم به اون  حالا تو هر شرایطی

گیر شش پیچ چرا دادی

آرزومه ازدواج کنم امسال بختم بازشه. هرکی خوند یه صلوات به نیتم بفرسته ممنونم🙏 آرزوی اینو دارم ازدواج کنم و بچه داشته باشم با ذوق نگاش کنم وقتی بغلمه دستای کوچیکشو بگیرم و لذت ببرم و از این همه خوشبختی اشک بریزم.وقتی بزرگتر شد ببرمش مدرسه با عشق غذا درست کنم بعدبرم بیارمش. اونوقت هیچی از خدا نمیخوام دیگه 

بیشتر ببینید
خیلی دلم میخاد تک تکشونو ریپ بزنم بگم گل بگیرید در دهنتون اینا همشون یا خودشون خیلی بی محبت و سردنو ...

تا حدی که یکی خوابیده بیدارش کنیم منو بغل کن؟ خب یکی ممکنه یه وقتهایی حوصله نداشته باشه گیر بدی بدتره.  

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

بیشتر ببینید
مردی ک تو مسافرت هم فقط فکر استراحت خودش باشه مرد نیست ی ادم یوبس گ ش ا د ه یعنی چی ادم وقتی میره مس ...

شماازکجامیدونی نگفت.شایدخبرمرگش گفت.😐😅😅😅 

مگه نمیگن گاهی اوقات بزارین طرف توحال خودش باشه میزاشت میخوابید یعنی چی بغلم کن اونم توی جمع زشته بابا 

الان میان حمله میکنن میگن وای احساس نداره مردزندگی نیس میزاشت خداییش شبو سر کنه طرف بخوابه بعد دید همونطوره ازش سوال میپرسید

آرزومه ازدواج کنم امسال بختم بازشه. هرکی خوند یه صلوات به نیتم بفرسته ممنونم🙏 آرزوی اینو دارم ازدواج کنم و بچه داشته باشم با ذوق نگاش کنم وقتی بغلمه دستای کوچیکشو بگیرم و لذت ببرم و از این همه خوشبختی اشک بریزم.وقتی بزرگتر شد ببرمش مدرسه با عشق غذا درست کنم بعدبرم بیارمش. اونوقت هیچی از خدا نمیخوام دیگه 

بیشتر ببینید

گدایی محبت کردی ولش کن بخدا خودشون باید توجه کنند این کارا رو نکنید مخصوصا خوابشون بیاد دیگه هیچی حالیشون نیست حتما خیلی خسته هم بود میزاشتی خوابش کامل شه بعد اگه باز توجه نمی‌کرد یه شکی توش بود 

خوب تقصیره توئه

انقد نچسب بهش، بیچاره خواسته ۲ دقیقه بخوابه رفتی بیدارش کردی😒

انتظار داشتی چون حوصله ات سر رفته قربون صدقه ات بره؟

فقط 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر خواستی چیزی را پنهان کنی ،لای یک کتاب بگذار ، این مردم کتاب نمی خوانند.

استارتر درسته که کارش قشنگ نبود 

ولی این حجم از حرفای بد بهش هم نمیتونم عادی ببینم 🫠 احساس میکنم توی نی نی سایت کافیه یه چیز بگی بقیه میتوپن بهت 

حالا استارتر با شوهرش آشتی کنه هم یه عده انگار خشم دارن ازش 😐 

اسی ولی این چنگ زدنا و توهینارو جدی بگیر

اصلا طبیعی نیست توی دوران عقد

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜