2777
2789
عنوان

شوهرم مسافرتو‌ کوفتم کرد😢تورو خدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 216361 بازدید | 1029 پست
شما خودت مقصری عزیز دل . بیش از حد حق به جانب و مغروری

حق ب جانب و مغرور نباشم ک کلاهم پس معرکس!

رو بدم بهش پررو میشه ول کن این حرفارو بگو چطور ب سجده ش بیارم؟😂

صلِ علی' سِترکه....🤭😅آدمی که از طرز تایپ کردنت بفهمه مثل همیشه نیستی ، ده لول از بقیه بالاتره:)💤⭐️ ب قول #فخرالدین_مزارعی: گفتی ک شاهکار شما در زمانه چیست؟!  ب الله ک زنده بودن ما شاهکار ماست...🖤🙂✨🙌🌓! ️ - دنیا بی رحم شده کاپتان .  + دنیا ؟ اشتباه نکن ! آدماش بی رحم شدن🤚 اگه جوابتو ندادم بدون یا ندیدم یا حضرت سلیمان نیستم زبون حیواناتو بفهمم💀😂"طُ شُدی تَنها دَلیل آنلاین بودنم ✨💋🍷️ "

بیشتر ببینید
نمی‌دونم عموما آدما از این حرفا زیاد میزنن . اینکه کارم اینه ، اطلاعاتش به دردم میخوره..مطمئنا اگر ش ...

شما افکار خودتون داری و منم افکار خودم . شما همچین حرف میزنی انگار من میدونم اون بنده خدا که اینجاست ساکن کجاست و یا همسایه منه . چرا دست از این رفتارها بر نمی‌دارید . گیریم حق با شماست چرا اصرار داری که حرفت به کرسی بنشونی . درخاتمه هم هر طور راحتی فکر کن

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

حق ب جانب و مغرور نباشم ک کلاهم پس معرکس!رو بدم بهش پررو میشه ول کن این حرفارو بگو چطور ب سجده ش بیا ...

یا خدا شما پس رفتی یکی آوردی که باهاش رقابت کنی نه رفاقت . حاضری فردا روز اگه صاحب دختری شدی و ازدواج کرد همچین رفتاری باهاش بشه .

شما افکار خودتون داری و منم افکار خودم . شما همچین حرف میزنی انگار من میدونم اون بنده خدا که اینجاست ...

من طوری فکر میکنم که هست هیچ مرد واقعی ای نمیاد وسط زنا . مثل این میمونه مجلس زنونه باشه و یه مرد پاشه بیاد تو مجلس. اینجا مرد زیاده مرد زن نما گرفته تا اکانت‌های مرد و... 

هر چقدر هم بگین سایت عمومیه بازم اینجا ۹۹ درصد تاپبکا زنانه اس و خطاب به زنا. البته اینکه یه مرد مرد نباشه کاملا اوکیه شاید شما با جمع زنونه حال بهتری داشته باشین و مباحثی که مربوط به زنانه برای شما حال خوش تری به همراه داشته باشه شب خوش

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
بیشتر ببینید
یا خدا شما پس رفتی یکی آوردی که باهاش رقابت کنی نه رفاقت . حاضری فردا روز اگه صاحب دختری شدی و ازدوا ...

من نیاورم خودش اومد با جفت پاهای خودش😂من دخترما قاطی نکنی فک کنی پسرم😂🙄حالا فعلا واسه ازدواج و دختردار‌شدن زوده تصمیمی ندارم ولی دختر ک نباید سجده ی پسرو بکنه پسرا همینطور پررو هستن بیشترم میشن محبت جای خودش درجایی ک حق با من بود ام کوتاه نمیام بهرحال اون پسره باید کوتاه بیاد تامام‌حرف نباشه🤣

صلِ علی' سِترکه....🤭😅آدمی که از طرز تایپ کردنت بفهمه مثل همیشه نیستی ، ده لول از بقیه بالاتره:)💤⭐️ ب قول #فخرالدین_مزارعی: گفتی ک شاهکار شما در زمانه چیست؟!  ب الله ک زنده بودن ما شاهکار ماست...🖤🙂✨🙌🌓! ️ - دنیا بی رحم شده کاپتان .  + دنیا ؟ اشتباه نکن ! آدماش بی رحم شدن🤚 اگه جوابتو ندادم بدون یا ندیدم یا حضرت سلیمان نیستم زبون حیواناتو بفهمم💀😂"طُ شُدی تَنها دَلیل آنلاین بودنم ✨💋🍷️ "

بیشتر ببینید
من طوری فکر میکنم که هست هیچ مرد واقعی ای نمیاد وسط زنا . مثل این میمونه مجلس زنونه باشه و یه مرد پا ...

بزار باشه باو اتفاقا خوراکه سرگرمیه شبونس حال میده همچین کسایی و ایسگاگیری کنی😂

بیشتر ببینید
من نیاورم خودش اومد با جفت پاهای خودش😂من دخترما قاطی نکنی فک کنی پسرم😂🙄حالا فعلا واسه ازدواج و دخ ...

خوب نود درصد مشکلات از همین جا شروع میشه که من دخترم باید طرف اینکارو کنه یا من مرد هستم و مغرورم دو نفر به هر نحو که کنار هم قرار میگیرن نبایستی حرمت های اخلاقی بشکنن و خط قرمزهای همدیگه رد کنن چون وقتی حرمت ها شکست صوت پایان اون رابطه بصدا در میاد من سجده که گفتم منظورم این نیست عین نماز خواندن سجده کنی این اصطلاح بکار بردم که یعنی بایستی آنقدر رفاقت و محبت و زیر شاخه هاش محکم باشه بین دو نفر که هیچ طوفانی تکون ریزی هم بهشون نده

شما برو با همون گوسفندها سرگرم باش به نفع همه است

ببخشید ولی ما تو شهر زندگی میکنیم گوسفند نداریم جسارتا شما روستا هستی ؟😅😅

بیشتر ببینید
رفتارتون چیزی دیگه میگه .

ببخشید ک رفتار ما بازتاب گفتار شماست زدی ضربتی ضربتی نوش کن دکی جون اگه کتاب دیگه ای نمیخوای معرفی کنی ک‌برم😂

بیشتر ببینید