2777
2789
عنوان

شوهرم مسافرتو‌ کوفتم کرد😢تورو خدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 216532 بازدید | 1029 پست

اوف مقصر شمایی خوب خوابش میاد میذاشتی بخوابه چرا بیدارش کردی بیاد بغلت کنه چه چیزا 

منم خسته باشم بخوابم کسی بیدارم کنه آبروشو میبرم همه میدونن روی خوابم حساسم 

همسر شماهم خسته بوده بنده خدا

من برادرمم بعد ۱۲سال هنوز درحال پرستیدن زنشه😅😅😅اونم چ زنی🤧🤧🤧🤣🤣🤣🤣از هر انگشتش ی جادو جنبل م ...

با کمال احترام .پرستش زن از واجبات هستش حتی زن سجده بکنی بسیار طبیعی هست و کار زیاد و مضاعفی نکردی . شاید نظر شما این هست که خانمش جادوگره ممکنه اون خانم با اخلاق و رفتار متعدد و قشنگ زنانگی خودش برادر شما بیش از حد شیفته خودش کرده 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاربرای اینجا چرا عجیب غریبین بیشترشونچطور‌حق و میدین ب شوهر اسی کاری ب اصرار اسی ندارم اما چرا باید ...

من همسرمو بیدار نمیکنم ولی وقتی خوابه دستشو بازمیکنم روش بخابم تو همون حالت خوابش هیچی نمیگه دستشو بازمیکنه 

فقط 21 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وای من اگه همسفر شما بودم خودمو مینداختم پایین از یه جایی 🥲🫣😩😂

فکر کن اومدی سفر آرامش بگیری یه زوج عقدی چنگ بزنن به هم 

از عقده ایی جوری فرار کنید انگار شیر افتاده دنبالتون
ن اشتباه نکن لوس نیست بشدت کنه و پیله ستزن ومرد نداره یکی کپیده برای خودش هی دم ب دقیقه بری بیدارش ک ...

حالا اگه میگفت خوابیده بودم شوهرم بیدارم کرد گفت بغلم کن و این حرفا میگفتن عجب شوهر نفهم بی درکی داری نمیفهمه تو راه بودی خسته بودی خوابیدی.

والا همه رو خوابشون حساسن حتی خانما چه برسه ب آقایون شوهر من اگه تازه خوابیده باشه بیدارش کنی سردرد میشه 

💐🌻🌼🌺🌹🌷⚘🌸

اینقد گدای محبت نباشبد.من سال اول اینطوری بودم اون وحشی تر میشد..میدونم زنا مهرطلب دلشون توجه و محبت و عشق میخاد.بعضی مردا اینطوری نیستن.یا خیلی خواب دوستن.من داداشم وقتی میخاد بخوابه نباید احدی بهش دست بزنه قیامت می کنه شوهر خودمم همینطور..دیگه قللقش دستم اومده.نمیتونید عشق و توجه بزور بدست بیارید.حاضری ی سیلی یا لگد بخوری برای ی خورده توجه.بیخیال ارامشتون بهم نزنید

منم استارتر رو‌بکوبم یا بسه ؟؟؟؟

❤️رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره❤️                                                        🌺نذارید قهرتون با همسرتون بیشتر از چندساعت طول بکشه اگه قهر کردن عادی بشه سردی پیش میاد نیازی نیست منت کشی کنید حرف زدن عادی رو ادامه بدید 🌺

بیشتر ببینید
کاربرای اینجا چرا عجیب غریبین بیشترشونچطور‌حق و میدین ب شوهر اسی کاری ب اصرار اسی ندارم اما چرا باید ...

خب مابدبخت شمااا خوشبخت ک طرفدار زالو بازی هستی!😅حالا چون عقد کرده اصللااا نباید یکم تنها باشه کلا بچسبه ب زنه اگ نچسبیدم زنه بیاد برینه توخواب وروان مرده  عجبا!

ماهی ها گریه شان دیده نمی‌شود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻
با کمال احترام .پرستش زن از واجبات هستش حتی زن سجده بکنی بسیار طبیعی هست و کار زیاد و مضاعفی نکردی . ...

چی زدی داش‌؟ سجده ی‌زنو دیگه قمپز شدید در کردی ک‌ جلب‌توجه کنی

صلِ علی' سِترکه....🤭😅آدمی که از طرز تایپ کردنت بفهمه مثل همیشه نیستی ، ده لول از بقیه بالاتره:)💤⭐️ ب قول #فخرالدین_مزارعی: گفتی ک شاهکار شما در زمانه چیست؟!  ب الله ک زنده بودن ما شاهکار ماست...🖤🙂✨🙌🌓! ️ - دنیا بی رحم شده کاپتان .  + دنیا ؟ اشتباه نکن ! آدماش بی رحم شدن🤚 اگه جوابتو ندادم بدون یا ندیدم یا حضرت سلیمان نیستم زبون حیواناتو بفهمم💀😂"طُ شُدی تَنها دَلیل آنلاین بودنم ✨💋🍷️ "

بیشتر ببینید