2777
2789
عنوان

شوهرم مسافرتو‌ کوفتم کرد😢تورو خدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 216567 بازدید | 1029 پست

رفتار غلط ایشون توجیه نمیکنم

ولی گلم در شروع زندگی همه ما ها از این تجربه های تلخ داشتیم تا یاد بگیریم،مردها همیشه خوش و خرم نیستم بعضی وقت ها نیاز به تنهایی و خلوت دارن!! 

هرچند که تو دلت بغل بخواد توجه بخواد بوس و... اینا بخواد اون تنهایی و حریم دادن به مردت موضوعیت داره. 

مشاور | به خموشی نشود راز محبت مستورچه زنی مهر بر آن نامه که مضمون پیداست؟صائب 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اگه همسرت اومد نه پرخاشگری کن و فحش بده نه بگو ببخشید من مقصر بودم

خودت رو سرسنگین و دلخور نشون بده بزار اون بیاد سمتت بزار عذاب وجدان بگیره و ازت معذرت خواهی کنه حتی اگه معذرت خواهی کرد نگو اشکال نداره بگو که ناراحت شدی و عذاب وجدانیش کن که برات جبران کنه

اصلن بهش دیگه زنگ نزن که کجایی و چکار میکنی و اینا

تحمل کن اون مجبوره خودش برگرده هی زنگ بزنی بدتر میکنه

۲۰ صفحه ملت حرف زدن اون وقت اسی یک کلمه نیومده جواب بده😕

ز اختیار جهان عقده‌ای است در دل من ؛ که جز به گریه ی بی‌ اختیار نگشاید 💌             میشه برای ازدواجم یه الهی به رقیه بگید برام ؟ 😗 اگه گفتید لایکم کنید براتون صلوات بفرستم

اه چقد همتون استارتر و کوبوندین طفلی چکار کنه ب محبت نیاز داشته

خیلی دلم میخاد تک تکشونو ریپ بزنم بگم گل بگیرید در دهنتون 

اینا همشون یا خودشون خیلی بی محبت و سردنو بویی از عشق نبردن یا احساسات خودشون قبلا سرکوفت شده و اینجوری رفتار میکنن 

بابا عقدن زنو شوهر دوران عقد خیلی داغن خیلی بهم محبت دارن بخصوص زن خیلی دوسداره از شوهرش توجه دریافت کنه 

ولی شوهرش انقد بیشعوره اینجوری رفتار کرده شوهرم منم نسبتا بی احساسه ولی من بعد ۸ سال زندگی همیشه میخام بخابم باید تو بغل شوهرم باشم اینا که عقدن از حالا اینجوری سرده شوهرش بعدا میخاد چی بشه 

اینا اسمش عشقه نه آویزون بودن حرف زیادی میزنن برا خودشون 

کاربری سوم  
خیلی دلم میخاد تک تکشونو ریپ بزنم بگم گل بگیرید در دهنتون اینا همشون یا خودشون خیلی بی محبت و سردنو ...

صحبت شما درسته ولی مساله اینه که گویا آقاهه از موضوعی ناراحت بوده و خوابش هم برده خر و پف هم میکرده که ایشون زده بیدارش کرده که پاشو بغل میخام...فکر نمیکنی این بی احترامی به حریم شخصی شوهرش هست؟ میذاشت میخوابید پامیشد صحبت میکردن دیگه...خونه خودشون هم نبوده که تنها باشن بتونن دم به دقیقه کنار هم باشن...بهرحال مسافرت جمعی بوده

مردی ک تو مسافرت هم فقط فکر استراحت خودش باشه مرد نیست ی ادم یوبس گ ش ا د ه 

یعنی چی ادم وقتی میره مسافرت اونم زوج باید یکاری کنه ب طرف خوش بگذره 

مثلا میتونست بگ خانمم من خستم امشب رو بخابم فردا با انرژی بیشتری بتونم ببرمت گردش و خوشگذرونی مثلا 

ن اینکه دروغکی بگ بخابم میام بعدم خوابه ابدی بره😒

من میگم هدایتش‌ کنیم درب‌خروجی حس‌میکنم ادرسو اشتباهی بهش‌ گفتن😂

خیلی باهات حال کردم 

دمت گرم

از کاربرهای مورد علاقه م شدی😅😅😅

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️