2777
2789
عنوان

یعنی الان هر چهار سال ی بار تولد جشن گرفته میشه⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 668 بازدید | 44 پست
من دوست داشتم این تاریخ به دنیا بیام

من بدنیا اومدم اتفاق خاصی نیافتاد فقط اکه برم جایی شناسنامه ام رو ببین چند دقیقه عاااااا میکنن 

و میگن تو سن ۴۰ سالی شما ۱۰ سالتونه😂😂😂

حالا برای مایی ک وسط برجه ده سال یکبارم نگرفتن اتفاقی افتاده؟

من برام سئوال بود خب 

من نذر کردم ک ان شاءالله تا اخر ماه مبارک رمضان حاجت روا میشم میشه توهم دعا کنی در حقم؟؟ من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خواهرزاده من ۳۰ م هست خخخ اره تولدی ک هر ۴ سال براش میگیرن ی حس و حال دیگ داره

دقیقا هرسال میگیرم اما ۴ سال یکبار میاد یجور دیگه اس 

هدیه ها ناجور خاص و گرونن😂😂😂

پنجشنبه ۱ سرویس طلا دوتا گردنبند طلا یدونه دستبند طلا با ادکلن گرون اومد برام😂

در حالت عادی نمیان اینا 

سال کبیسه هر چهار سال یکبار میاد یعنی هر چهار سال یکبار 366روز داریم امسال ساا کبیسه بود یعنی به جای ...

آهاا ممنون از توضیحاتت 

🤍 تو قشنگترین اتفاق زندگی منی 🤍

سی‌ام اسفندیبار همسرم انقدر به این قضیه دوران دوستی خندید تهش من گریه ام گرفت ۲۹ اسفند برام سرویس طل ...

ای جان😍🥰😂

کسی که داری اینو میخونی میشه لطفا یه صلوات واسه آرزو هام بفرستی؟🥺🫂(کاربری دست دو نفره)