2777
2789

تقارن عید و ماه رمضون برای من خاطره خوشی نیست ،بچه که بودم برای مدتی وضعیت مالی ما با خانواده مادری اندکی فرق داشت،دایی جان عید به من عیدی نداد به جاش عید فطر پروپیمون تر داد،بچه بودم ولی فوری فهمیدم این عیدی همون فطریه است و به مادرم گفتم طبق معمول مادرم در دفاع از برادرش گفت نه و اتفاقی بوده و همون عیدیه و منظوری نداشته و اینا .قبول کردم ولی سال بعد تکرار شد .اینبار باز شرم و حیا نذاشت مستقیم به دایی بگم و خالم رو واسطه کردم و سناریو مادرم تکرار شد ولی اینبار کوتاه نیومدم و گفتم در هر صورت دیگه نمیخوام و شکر خدا از اون سال دیگه هیچ عیدی از دایی نگرفتم، خلاصه که اتفاقا بچه ها خوب میفهمن!این رفتارای حقیرانه رو نکنیم🌹

لطف حق با تو مداراهاکند     چون که از حد بگذرد رسوا کند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مدرسه میرفتی؟

باور کن یادم نیست 

در هر صورت اگر میخواین اینکارو بکنین به هیچ وجه انجام ندین چون قطعا نسل جدید از نسل ما باهوش ترند و فهیم تر 

عزیزم خیلی تلخ بود از شخصیتتم خیلی خوشم اومد

منم خاطرات مشابهی دارم، ولی از خالم

و رفتار مامان منم مثل مامان شماست🙂

✨🪽🩵🐦🕊️ / با مادرتون درد و دل کنید، اون هیچوقت اسکرین شات نمیگیره💔

عزیزم خیلی تلخ بود از شخصیتتم خیلی خوشم اومدمنم خاطرات مشابهی دارم، ولی از خالمو رفتار مامان منم مثل ...

امان از مامانا😅

خب ادم به خواهرش کمک نکنه به کی کمک کنه....

به خواهرت کمک کن ولی عزت نفس خواهرزادتو خورد نکن 

و اینکه کمک کردن به خواهر با فطریه کار بسیار زشتیه

بدترین کارو مادرا میکنن با دفاع بیجا

من الان دخترم مدرسه ای هست ۷ساله کلاس اول

وقتی خودم در قبالش اشتباهی بکنم ناراحت میشه ولی میرم بهش میگم حق با تو بود من اشتباه کردم امیدوارم بتونی ببخشی

یا از دیگران گله میکنه میگم واقعا حق داری مرسی گفتی و میرم ازش دفاع میکنم 

اینطوری شاید ا‌ون لحظه ناراحت شه از اتفاقات اما حمایت و دفاع و حتی عذرخواهی منو میبینه حس میکنم دیگه از دلش بیرون میره و  تروما نمیشم

لدترین اشتبااهات بزرگترهای ما این بود نمیخواستن تحت هیچ عنوانی قبول کنن اونا هم اشتباه مرتکب میشن

غرور احمقانه

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵

شاید نیت داییت خوب بوده باشه ولی رفتارش خیلی بد بود میتونست راحت و قایمکی بده دست خواهرش بعد وقتی که ...

به هر صورت کار زشتیه

بدترین کارو مادرا میکنن با دفاع بیجامن الان دخترم مدرسه ای هست ۷ساله کلاس اولوقتی خودم در قبالش اشتب ...

دقیقا👏🏻👌🏻