2777
2789
عنوان

خانومایی که بچه پسر دوست دارین

123 بازدید | 18 پست

میشه از دلایل اینکه دوست دارین پسر داشته باشین برام بگین

همسرم صدام میزنه:گل بانو👉این امضای قبلیم بود....همسرم صدام میزد گل بانو‌ ولی از مامانم یاد گرفته بود.مامانم همیشه صدام میزدن گل بانو....وقتی مامانم یکدفعه ای تنهام گذاشت و آسمونی شد به شوهرم گفتم دیگه صدام نزن گل بانو....مامانم گل بانوشو با خودش برد زیر خاک😔
بیشتر ببینید

بنظرم بیشتر سلیقس دلیل خاصی نداره 

البته من خودم دختر دوست دارم 

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برادر من دو تا دختر داره مامانم خیلی براش غصه میخوره میگه خودش ک داداش نداره پدر  هم نداره کاش لااقل یه پسر داشت..البته اصلا ب خودش یا همسرش ناراحتی شو نمیگه تو دل خودش خیلی غصه ش را میخوره..

من ک جفتش رو بشدت دوست دارم‌ولی اینکه کسی پسر دوست باشه چرا باید نکوهش کرد؟؟؟؟!!!!من دیدم زودی بهش م ...

نه من منظورم دقیقا برعکس این موضوعه

همسرم صدام میزنه:گل بانو👉این امضای قبلیم بود....همسرم صدام میزد گل بانو‌ ولی از مامانم یاد گرفته بود.مامانم همیشه صدام میزدن گل بانو....وقتی مامانم یکدفعه ای تنهام گذاشت و آسمونی شد به شوهرم گفتم دیگه صدام نزن گل بانو....مامانم گل بانوشو با خودش برد زیر خاک😔
بیشتر ببینید
برای هر خونه ای یه زن کافیه😂

پس ذات زن که همیشه دوست داره با یکی صحبت کنه چی؟

بیشتر ببینید

هم پسر هم دختر باید تو خونه باشه هر دو عشقن پسر مثل کوهه پشت مادره پشت خواهره الان با اینکه کوچیکه ۱۱سالشه فقط کافیه بیرون یکی به خواهرش نزدیک بشه سریع میره جلو مبادا اذیت اش کنن وسایل دستم باشه امکان نداره ازم نگیره میگه بده من میارم خسته میشی مرده کوچیکه 

برادر من دو تا دختر داره مامانم خیلی براش غصه میخوره میگه خودش ک داداش نداره پدر هم نداره کاش لااقل ...

میدونی پسرا فک نکنم این تنهایی خیلی اذیتشون کنه شاید اگه یه خانوم این شرایط رو داشت خیلی سخت میشد

بیشتر ببینید

چون پسر دارم عاشق پسرم. نمیتونم با دختر زیاد ارتباط برقرار کنم

البته قبل از بچه دار شدن دختر دوست داشتم ولی الان میگم خوب شد پسر شد.

لطفا درخواست دوستی ندید. اگه کار مهمی دارید ریپلای کنید
پس ذات زن که همیشه دوست داره با یکی صحبت کنه چی؟

خب دخترم که نمیتونه همدمم باشه

من با همسرم میحرفم فقط،یا دوستام،...

بچه رو به چشم همدم نمیبینم

مقام پدری و مادری باید حفظ بشه😂

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
هم پسر هم دختر باید تو خونه باشه هر دو عشقن پسر مثل کوهه پشت مادره پشت خواهره الان با اینکه کوچیکه ۱ ...

پسر منم ده سالشه همینه دورش بگردم.

میدونی من تک دخترم مادرم ندارم

یه پسر یه دختر داشتم ولی واسه اینکه دخترم مثل خودم تنها نشه دوباره باردار شدم که یه خواهر براش بیارم.

دور عظمت و بزرگی خدا بگردم بچه هام شدن دوقلو پسر

الهی خداحفظشون کنه الان سه ماهشونه جونمم براشون میدم ولی......

تو میتونی دلمو اروم کنی؟به خدا جون که هرچی میگم دلمو اروم کن نمیشه که نمیشه

بیشتر ببینید

دوتادختر داشتم دلم پسرم میخواست خداروشکر خدا بهم داد 

بیشتر به خاطر حرف بقیه اوردم😂از بس میگفتن بدبخت پسر نداره و پز پسراشونو میدادن... الانم که پسرم اومده نگاشم نمیکنن انگار مردم فقط میخوان ببینن چی نداری همونو به روت بیارن😐

میدونی پسرا فک نکنم این تنهایی خیلی اذیتشون کنه شاید اگه یه خانوم این شرایط رو داشت خیلی سخت میشد

چرا فرقی نداره مثلا تو عروسی برادرم هیچ کس نبود تو مجلس مردونه هزینه هارا مدیریت کنه قشنگگگگ اوج بی کسی احساس شد وخیلی موارد دیگه