2777
2789
عنوان

کسی هست که از طلاق پشیمون شده باشه

263 بازدید | 21 پست

من جدا شدم بچه هم دارم بعد از دو سال واقعا پشیمونم دلم خیلی برای پسرم میسوزه 

کاش بیشتر تحمل میکردم

خدا رو شکر که دو تا کار پاره وقت حسابداری با حقوق عالی پیدا کردم .من در حال جذب بهترین ها هستم                        فروردین ماه کارم رو شروع میکنم و به امید خدا پول هامو پس انداز میکنم خدایا سپاس گزارم سپاسگزارم سپاسگزارم🙏

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

دوست من پشیمونه با اینکه ازدواج کرده ،از شوهر اولش که هم سن خودش بود و همه چی اوکی جدا شد چون می گفت چشم چرون هست و خیانت مجازی می کنه یعنی چت می کرده .با کلی درد سر جدا شد الان بعد هفت سال شده زن یکی هم سن باباش به اجبار خانواده  که نه قیافه داره نه پول .خیانت حقیقی هم می کنه یعنی در فضای واقعی با زن های دیگه است 

عزیزم ناراحت نباش ،برا چی جدا شدین؟شاید میموندی بچت بیشتر اسیب میدید

خیلی بی مسولیت بود  بیخیال بی عار

خدا رو شکر که دو تا کار پاره وقت حسابداری با حقوق عالی پیدا کردم .من در حال جذب بهترین ها هستم                        فروردین ماه کارم رو شروع میکنم و به امید خدا پول هامو پس انداز میکنم خدایا سپاس گزارم سپاسگزارم سپاسگزارم🙏

بیشتر ببینید
ای بابا🥲 همسرتون ازدواج مجدد کردن؟

نه اپقدر بی مسولیته فکر نکنم کسی باهاش ازدواج کنه

بیشتر ببینید

حتما اذیت بودی که جدا شدی. الان چون دوسال گذشته و آدم یسری احساسات بد رو فراموش میکنه فکر میکنه میتونسته تحمل کنه و چرا نکرده. چون بچه داری قرار نیست عمرتو حروم کنی. روی حال خوب خودت و بچت سرمایه گذاری کن و به بهترین شکلی که میتونی بزرگش کن. 

دوست من پشیمونه با اینکه ازدواج کرده ،از شوهر اولش که هم سن خودش بود و همه چی اوکی جدا شد چون می گفت ...

هی

بچه هم داشت؟

بیشتر ببینید

من خودم به سرم زده جدا شم با دوتا بچه

شوهرم خیلی آدم موزی هست با هیچ کس ارتباط نمیگیره 

رفت و آمد دوست نداره میگم بریم خونه فلانی میگه نه و نه

همش تو خونه با من قهره 

همش پیش بقیه تو بیرون چپ چپ نگاه میکنه

پنهان‌کاره 

محبت نمیکنه 

به خانوادم بی احترامی کرده یه بارم عصبی شده به مادرم تو بحث توهین کرده و بیشتر از یکساله نمیتونم فراموش کنم 

چون پشیمان هم نیست مامانم به خاطر اون خونم نمیاد

خونه مامانم جز عید و مناسبت نمیاد 

ارتباط خوبی باهاشون نداره

خیلی از سوالامو جواب نمیده انگار نه انگار

خاله زنکه همه چیو حرف میکنه

تیپش افتضاح

نمیشینیم دو کلمه حرف بزنیم شوخی کنیم 

دلم پره بریدم دلم طلاق میخواد 

اشتباه کروم بچه به دنیا آوردم رفته رفته بدتر شد