2777
2789
عنوان

مجردها یه لحظه بیاید به همفکری نیاز دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 602 بازدید | 112 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

🤣🤣 خدا نکشتتراست میگیقابل اعتماد نیست. کنسله

وقتی به یه مرد ابراز علاقه میکنی اگه ادم درستی باشه ۲ تا جواب ممکنه بده

حالت اول اینکه بابت علاقت تشکر کنه و بگه نه من تو رابطم یا با کسی نیستم ولی قصدشم ندارم و صحبت رو تموم کنه

حالت دوم اینکه قبول کنه و بگه اوکی میتونیم همو بیشتر بشناسیم و ببینیم به درد هم میخوریم یا نه.

اما مردی که در جواب ابراز علاقت رک و واضح و مستقیم جواب نمیده و سعی میکنه بلاتکلیف نگهت داره و سعی میکنه فقط لاس بزنه یعنی کارش میلنگه

{ خانم هستم }
بهش گفتی حس خوبی ندارم برای فالوئینگ های دخترت یا مستقیم گفتی خوشم میاد عذر میخام بااین دوجمله گندزد ...

بابا میگم ۵. ۶ ساله میشناسمش دورادور 

با هم صحبت میکنیم گاهی

دیگه چقدر غیر مستقیم😂😂

کاربری دست دو نفره. 

حس میکنم بهش گفتم ازت خوشم میاد، غرورم شکست

نه عزیزم.. کار خوبی کردی.. مدیون دلت نموندی.. من خودم ید طولانی تو ابراز احساسات دارم و به نظرم اصلا ایرادی نداره.. ما ادمیم همگی و احساسات داریم. 

این بنده خدا هم بهت عیرمستقیم گفت بدش نمیاد باهات اشنا شه..بعد از اینکه تو گفتی خوشت نمیاد نه حرف مورددار زده نه پررویی کرده نه بی احترامی کرده و غیره.. تازه بهت گفته سینگل هم هست .. پسر به هر کی نمیاد بگه سینگله.. از یکی خوشش نیاد الکی میگه با یکیم. دیگه والا نمیدونم انتظار داشتی بیشتر و بهتر از این چی بگه