2777
2789
عنوان

یه راهی بگین بفهمم ب عشقم میزسم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 58 پست
الهی🥺حیفه بخدا معلومه عاشقته جدا نشو ازش، اگه بیخیالش شی عشقش ناتموم میمونه تا همیشه تو قلبت🫠💔معل ...

مادرش خیلی رو پدره تسلط نداره 

قراربود با مادربزرگش حرف بزنه ولی قبلش میخاست با پدرش صحبت کنه ی بار دیگه ولی میدونی مشکل چیه مشکل اینه ک وقتی من باهاشم زندگیش خیلی خوبه گریه نمیکنه مث ادم میره سرکار میاد خیالش راحته ک هستم ققط میگه ازدواج نکنی برام بشی حسرت ولی وقتی کات میکنیم حس میکنم تلاشش خ بیشتر میشه بیشتر فشار میاره بهشون واقعا نمیدونم میگم ب نقطه ای رسیدم ک میگم خدایا اگ باهم خوب میشه ایندمون خودت درستش کن چون میدونم اگ خدا بحاد ب وقتش درست مسکنه ولی دلم اروم نمیگیره گاهی اوقات خ ناامید میشم 

ان شاءالله عزیزدلم ممنونم از دعای خیرت💗💓

به امید رسیدن به دو تا از اهدافم :ازدواج با عشقم و موفق شدن توی شغلم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

مادرش خیلی رو پدره تسلط نداره قراربود با مادربزرگش حرف بزنه ولی قبلش میخاست با پدرش صحبت کنه ی بار د ...

ای بابا این که بده بهش بگو اگه موقع هایی که تو رابطه اید دست از تلاش برداره حسرت ازدواج به دل جفتتون میمونه هاا

ایشالله خدا کمکتون کنه عزیزم واقعا حیفید🥲❤️

رِسَد‌ آدَمی بِه جایی کِه بِجُز خُدا نَبینَد...

حیفه واقعا همچی اوکی باشه سر سن اینطوری اذیت کنن🥲

یزی ک من ن درجربانش بودم و ن مقصرم 

ای بابا این که بده بهش بگو اگه موقع هایی که تو رابطه اید دست از تلاش برداره حسرت ازدواج به دل جفتتون ...

اخه میترسه همش میگه تازه الان باهام خوب شدی تازه داریم باهم میگذرونیم روزامونو باز نکنه بری 

میترسه ک اگ بگه و دوباره نه بیارن من دوباره برم و اون روزا دوباره نکرار بشه 

برای جفتمون کابوس شده 

ان شاءالله مهربونم مرسی عزیزدلم💖💝

اخه میترسه همش میگه تازه الان باهام خوب شدی تازه داریم باهم میگذرونیم روزامونو باز نکنه بری میترسه ک ...

الهییی🥲🥲عب نداره یکم باهاش راه بیا بذار آروم تر شه مطمئن شه که نمیری

بعدش بره سراغ خانوادش راضیشون کنه

فداتشم من عزیزم❤️

رِسَد‌ آدَمی بِه جایی کِه بِجُز خُدا نَبینَد...

الهییی🥲🥲عب نداره یکم باهاش راه بیا بذار آروم تر شه مطمئن شه که نمیریبعدش بره سراغ خانوادش راضیشون ...

اخه قشنگ میشناستم امکان نداره چنین فکری کنه😂😂💗

تنها امیدم خداست فقط