2777
2789
عنوان

یه راهی بگین بفهمم ب عشقم میزسم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 58 پست
بلهالبته بیشتر جنبه‌ی فان داره ولی برای خیلی از اطرافیانم و خودم درست درومده!

من بلد نیستم عزیزم امتحان کردم بلد نبودم ولی ی کاربر اینجا گرفت گفت بله داده یادم نیست 

به امید رسیدن به دو تا از اهدافم :ازدواج با عشقم و موفق شدن توی شغلم 

خدا صبرت بده🥲دلیلشون چیه آخه؟

عشقم ازم ۳سال کوچیکه و من اینو نمیدونستم هیچوقتم ن خودم ن کسایی ک مارو دیده بودن شک نکردیم اخه هم از لحاظ کار کردن رفتار کردن چهره همه چی بزرکتر میزنه وقتی میخاست بیاد خاستگاری بهم گفت شوکه شدم ولی دیگ دل بسته بودم ک خونوادش ن اوردن مامانه للبته راضیتر شد ولی باباش میگه ن 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

رازی میشن تهش ولی شاید خودت دیگه نخوای ادامه بدی

واقعا؟؟؟چجوری میگید ؟ عزیزم چی میشه ک خودم نمیخام ادامه بدم ؟؟

اخه هرسری سر این موضوع خودم کات میکنم وگرنه عشقم ک مونده ب پام ولی میگه نمیدونم تهش اپکی میشن یا ن برای همینم من ول میکنم میرم

عشقم ازم ۳سال کوچیکه و من اینو نمیدونستم هیچوقتم ن خودم ن کسایی ک مارو دیده بودن شک نکردیم اخه هم از ...

یعنی خود عشقتم بهت نگفته بود؟ چند وقت تو رابطه بودین؟ آخه چرا ازت پنهون کرده؟

رِسَد‌ آدَمی بِه جایی کِه بِجُز خُدا نَبینَد...

دقیقا بهم نگفت وقتی گفت من هنگ کردم اخه مسدونی ریز و درشت زندگیشون صحبتای مامانش با خالهاش حتی موجودی کارت پدرش ینی دونه دونه رفت و امداشونو من میدونستم همه میگفتن این پسر عاشقته ک باهات روراسته ولی اینو بهم نگفته بود گفت اگر میگفتم نمیموندی باهام از پیشم میرفتی از دستت میدادم میگه برای من مهم نیست حتی اگر ده سال هم بزرگ باشی ولی این وسط خونوادش حمایت نمیکنن ینی باباش اینجوریه 

ما دوسال و نیم باهم بودیم رابطمون خیلی عالی بود 

همه میکن که امکان نداره اون ادم ولت کنه

ولم نکرده راست میگن ولی میترسم تهش راضی نشن برای همین هردفه من کات میکنم

ولی یه سریام گفتن براشون درست درنیومده هاهمون که با حلقه و اب هست رو میگید؟

بله همون 

آره عرض کردم بیشتر جنبه‌ی فان داره و علمی و ثابت شده نیست ولی برای عاشق پیشه ها شاید مرهمی باشه

دل آدمی بزرگتر از این زندگی است. و این راز تنهایی اوست.     ع.ص

از طرفی عشقم چهره ش شکسته ست برعکس اون من ریزه میزم مامانش حتی منو دید اولین بار گفت چقد کوچولوعه برای همین صدسال باورم نمیشد 

دقیقا بهم نگفت وقتی گفت من هنگ کردم اخه مسدونی ریز و درشت زندگیشون صحبتای مامانش با خالهاش حتی موجود ...

عشقت معلومه پسر خوبیه احتمال زیادم حرف خودش درسته برای اینکه ازش جدا نشی راستشو نگفته ولی اگه میگفت خیلی بهتر بود حداقل شوکه نمیشدید

حالا هم بنظرم جدا نشین واقعا جدایی رابطه رو سرد میکنه و بخصوص جفتتون اذیت میشید با کات کردن و برگشتن مداوم

به عشقتم بگو تمام تلاشش این باشه خانوادشو راضی کنه، مطمئن باش پسرای عاشق میتونن خانوادشونو راضی کنن

از طرفی عشقم چهره ش شکسته ست برعکس اون من ریزه میزم مامانش حتی منو دید اولین بار گفت چقد کوچولوعه بر ...

خب این واقعا نکته مثبتیه شما بیبی فیسی

پدرش فقط سر همین سن مخالفت کرد؟

واقعا؟؟؟چجوری میگید ؟ عزیزم چی میشه ک خودم نمیخام ادامه بدم ؟؟اخه هرسری سر این موضوع خودم کات میکنم ...

ببین من نه فا....ل گیرم نه خدا فقط حس قلبیمو گفتم که همیشه از ۱۰ تا ۹ تاش درس در اومده شاید اشتباه گفته باشم به حرف من یا بیقه رابطه تو خراب نکن ولی ببین اگه یکی یکی بخواد قید همه چی میزنه من خودم درگیر رابطه ایم که خانوادش نمیزارن ولی ادم های رو دیدم رفتن بدون خانواده دختره رو گرفتن اخر خانواده رازی شده بحث بحث خواستنه گلم چطور ما دخترا یکی خواستنی زمین و زمان بهم میدوزیم 

عشقت معلومه پسر خوبیه احتمال زیادم حرف خودش درسته برای اینکه ازش جدا نشی راستشو نگفته ولی اگه میگفت ...

اره من وقتی میدیدم سربازی رفته دو جا کار میکنه اونم چ کار سختی ماشین داره و انقدر پخته ست ک منو درک میکنه واقعا حس میکردم با ی ادم ۳۰ ساله تو رابطم ولی وقتی فهمیدم جاخوردم 

الانم میگه ک من از همون اول میدونستم سنتو و اومدم پس میخاستمت

اخه میدونی من بلاتکلیفی اذیتم میکنه تو این مدت مامانش اوکی شده چون میدونه من چجوریم ولی پدرش اخه ادم بداخلاقیم هست ینی ب حایی رسیدیم ک میگیم خدا برامون کاری کنه 

عشقمم با پدرش خیلیییی رو دروایسی ذاره و رابطه خوبی ندارن بقیه رو واسطه میکنه 

اخرین بار گفت باید خودم رو در رو باهاش صحبت کنم 

ولی خب هربار منم ک کات میکنم اون میاد برم میگردونه ولی اینسری حس میکنم تموم شد چون خیلیییییی اذیت شده هزاربار گریه کرده جوری هق میزنه ک یادم میاد منم اشکم درمیاد

ببین من نه فا....ل گیرم نه خدا فقط حس قلبیمو گفتم که همیشه از ۱۰ تا ۹ تاش درس در اومده شاید اشتباه گ ...

میدونم هزیزم چی میگی ولی من خونوادم اصلا یک درصد بدون خونواده ی اون احازه نمیدن 

میدونه ک چقدر بابام سختگیره 

شمام خونواده ها مخالفن؟راضی نمیشن؟

خب این واقعا نکته مثبتیه شما بیبی فیسیپدرش فقط سر همین سن مخالفت کرد؟

اره عزیزم فقط سر سن و از اونطرفم گفته نه هندز زوده برا پسرم 

من ۲۶م اون ۲۳

اره من وقتی میدیدم سربازی رفته دو جا کار میکنه اونم چ کار سختی ماشین داره و انقدر پخته ست ک منو درک ...

الهی🥺حیفه بخدا معلومه عاشقته جدا نشو ازش، اگه بیخیالش شی عشقش ناتموم میمونه تا همیشه تو قلبت🫠💔

معلومه داره واستون تلاش میکنه خداروشکر باز مادرش آدم خوبیه به مادرش بگید با پدرش صحبت کنه یا بزرگ فامیل که به احترام اونا هم شده راضی شه

بنظرم عشقت میتونه راضیشون کنه ایشالله خدا هم بزرگه کمکتون میکنه عزیزم❤️