2777
2789
عنوان

من شک دارم بچه خانوادم باشم از کجا میشه فهمید

| مشاهده متن کامل بحث + 13493 بازدید | 187 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

یکم قضیه مشکوکه این همه تاپیک تو یه ماه عجیبه و همشم تکراری پونصد بار راجب عمل بینیت صحبت کردی انگار ...

آره راجب عمل بینی صحبت کردم چون اون مدلی که خواستم نشد حالمو گرفت چرا باید فیک باشم؟؟؟ ببخشید دیگه هر جور دوست داری فکر کن 

احتمالا مامان بابات b نیستن و ao هستن که توهم ao شدی و‌شوهرتمbo و بچتون شده o خالصعزیزم وقتی طرف ao ...

بابامو مطمئنم که ب هست ولی مامانمو شک دارم خودش که میگه ب هستم 

اهان که اینطور مرسی عزیزم 

میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید🥺ان شالله حاجت روا بشید مرسی❤

اسی چیشد چیکار کردی

من تعلیغ بودم تاپیکتو دیدم الان یادم افتادی خواستم ببینم در چ حالی

منم عین تو آرزوم بودم بفهمم خانوادم نیستن چون هیچ جوره شباهت اخلاقی ذاتی رفتاری ابدا تدارم باهاشون اما از رو آزمایش گروه خونی‌ مو فهمیدم ک هستم متاسفانه 

اسی چیشد چیکار کردیمن تعلیغ بودم تاپیکتو دیدم الان یادم افتادی خواستم ببینم در چ حالیمنم عین تو آرزو ...

چی بگم والا. نه من نیستم عزیزم حتی دیدم بهم اثبات شد که نیستم گرچه آرزوم بود خانوادم نباشن. 3 ساله خواب میبینم یه خانومی که انگار مادر واقعیم  با یه دختری 2، 3 ساله که انگار خواهرم هست خوابشون رو میبینم. من حس ششم دارم همیشه حس میکنم یه خواهر کوچولو تر از خودم دارم. خیلی حالم بده. امروز مادرم خیلی عذابم داد. ببین من بینیم بعد ترمیم خراب شده بعد از ساعت 5 یه بند دارم گریه میکنم خیلی حالم گرفته الهی دکتره خیر نبینه بعد انقد حالم بده زجه میزدم سه کیلو اشک ریختم مادرم اصلا براش مهم نیس میگه تو با این گریه هات روح و روان منو نابود میکنی یعنی اصلا به فکر من نیست فقط به فکر خودشه چن تا هم زد تو سر و صورتم . خیلی حالم بده