2777
2789
عنوان

من شک دارم بچه خانوادم باشم از کجا میشه فهمید

| مشاهده متن کامل بحث + 13493 بازدید | 187 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین اینایی که میگن به خاطر گروه خونی  پدر و مادرت نیستن شاید درست نباشه چون ممکنه گروه خونشون اشتباه شده باشه . مامانم دو بار آزمایش داده یه بار گفتن b مثبت ی بار گفتن b منفی . در کل یعنی ممکنه اشتباه شده باشه

اسی ولی این مساله مهمی نیستبیخیال شوخودتو ناراحت نکنمن فرزند واقعی پدر مادرمم دوساله نرفتم خونشونراه ...

نه ناراحت نیستم اتفاقا نباشم خوشحال ترم خیلی خوشحال چون دیگه نمیخوام این خونه بمونم الان 6 ساله دارم با خون دل تو این خونه زندگی میکنم 

ببین اینایی که میگن به خاطر گروه خونی پدر و مادرت نیستن شاید درست نباشه چون ممکنه گروه خونشون اشتبا ...

حالا من کاری ندارم ب این ماجرا ولی مثبت و منفی بودن خیلی فرق میکنه به گروه‌خونی پایه. منم مادرای بارداری رو دیدم که توی مثبت منفی بودن گروه خونیشون توی آزمایش خطا بوجود میاد و آزمایش تکرار میشه ولی دیگه گروه حونی پایه که یه عمر نمیتونه اشتباه باشه 

استارتر اگه فرزندشون نباشی مطمئن باش یه مدرکی وجود داره باید بگردی براش

خیلی گشتم نبود و نیست ولی مطمئن بودم نیستم. هم اونا ازم متنفرن هم هیچ شباهتی از نظر رفتاری و اخلاقی و ظاهری نیست