2777
2789

من به دختر کوچیکه خواهرم صد عیدی دادم به نوه ی خواهرمم همون بچه ی دختر بزرگه صد دادم .بعددیدم هرکدوم پنجاهی دراوردن دادن دست پسرم . یعنی دوتایی شد صد تومن .

نمیدونم چرا بدم اومد . کاش نمیدادن اصلا . 

اون خواهر بزرگس ... من به دونفر از خونواده اونا دادم هرکدوم صد ولی اونا فقط به پسره من اونم پنجاه

من حساسم یا بده؟

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

میدونی بحث پول نیس..اینجوری فکرمیکنی بهت بی احترامی شده..منم‌پارسال دوستم اینا اومدن عیدی من به پسرش ۵۰عیدی دادم ولی اونا اصلا یه هزاری هم به بچه ی من ندادن..باخودم گفتم بازم عیدمیشه میان..گفتم بیان دیگه عیدی نمیدم..بخدابه آدم برمیخوره خوب هزارتافکروخیال میادتوسرت.میگی شایدفکرمیکنن عقلمون نمیکشه یازیادی زرنگن 

کاش عیدی دادن اصلا وجود نداشت زیاد دیدم باعث دلخوری شده

از شامگاه پنجشنبه و شب جمعه، فرشتگانی با قلمهايي از طلا و لوح‌هایی از نقره، از آسمان به سوي زمين مي‌آيند و تا غروبِ روز جمعهِ ثواب هیچ عملی را نمی‌نویسند به جز صلوات بر محمّد و آل محمّد علیهم السلام

بیشتر ببینید

حساسی . نباید هر کی همون اندازه که شما دادی عیدی بده . هرکس بستگی به‌ وسعش میده .‌اصولا هم صاحبخونه به مهمون عیدی میده . وقتی شما بازدید پس دادید اونجا اونا باید عیدی بدن