2777
2789
ارث پدرتون نیست. عشقشون میکشه هر کاری کنن. تمیز کردن شهرم وظیفه شهرداری هست. به شما ربطی نداره تذکر ...

چه بی منطق! یعنی چی عشقشون میکشه آشغال بریزن!! شما تو چه فرهنگی تربیت شدی خونه خودت هم آشغال میریزی؟؟ بعدش شهرداری وظیفه نداره  اینهمه جنگل رو وجب به وجب بره آشغالهایی که شما بی فرهنگها عشششششقتون کشیده بریزید رو جمع کنه.رو فرهنگی  کار کن این طبیعت مال شما هم هست نه فقط شمالی‌ها.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پس خبر نداری تهرانی‌ها اگه بفهمن شمالی اومده لهجه رو تشخیص بدن چطور دوبله سوبله حساب میکنن چند سال پ ...

خوب کاری کردند تلافی این قدر بی انصافیتون یه نون یا یه تخم مرغ چیه کی رو خوشبخت کرده کی رو بدبخت؟ 

چهارتا مهمون میبینید از خودتون درمیایید الان بمونید تنها ببینیم از کجا میارید بخورید هرررچی دارید از صدقه سر چهارتا مسافرع

چه بی منطق! یعنی چی عشقشون میکشه آشغال بریزن!! شما تو چه فرهنگی تربیت شدی خونه خودت هم آشغال میریزی؟ ...

شما دردتون اشغال تو جنگل نیست دردتون اینا تهرانیا میان میلیاردی خرج میکنن ویلا میسازن شما نمیتونید. درد و بلای کردا بخوره تو فرق سرتون. از بس که انسانن. 

ازبس که با انصافا. 

خانوما صلوات بفرستید و تموم کنید ماه رمضونی .

ان شالله خدا قضاوت می‌کنه و هرکس تو هر شهری ظلم می‌کنه رو اول هدایت بعد عنایت کنه 😅.تمام حرفهای اینجا داره ثبت میشه فکر نکنیم گفتیم و تموم شدا .

شما دردتون اشغال تو جنگل نیست دردتون اینا تهرانیا میان میلیاردی خرج میکنن ویلا میسازن شما نمیتونید. ...

شما تو دل منی میدونی درد من چیه که چرت میگی؟؟ اونی که میگه درد و بلاي بقیه بخوره تو سر شمالی‌ها درد و بلا بخوره تو سر خود بیشعورش که انقدر عوضی و دل سیاهه

خوب کاری کردند تلافی این قدر بی انصافیتون یه نون یا یه تخم مرغ چیه کی رو خوشبخت کرده کی رو بدبخت؟ چه ...

هر کی تو هر شهری فرقی نداره شمال جنوب غرب شرق اینکارو کرده غلط کرده با شما که تایید میکنی. یه مشت حرومخور 

خوب کاری کردند تلافی این قدر بی انصافیتون یه نون یا یه تخم مرغ چیه کی رو خوشبخت کرده کی رو بدبخت؟ چه ...

بمونید تنها؟؟ خخخخخ اول اینکه برو بخون ببین آمار ورودی شمال رو چقدر بوده.کدوم تنها؟ بعدش بر فرض تنها شما نترس ما ناراحت نمیشیم امثال توی دل سیاه نیاین بهتره

از کجا میاریم بخوریم؟؟ شما فکر کردی شمال مسافر نیاد شمالی‌ها لنگ میمونن؟؟ دو سه سال کرونا مسافر نیومد کسی لنگ نموند ماشالله خود شمالی‌ها اهل گردش و خرج کردن اون مغز معیوب امثال تویه فکر میکنه مسافر نیاد شمالی‌ها لنگ می‌مونن. یه سرچ کن تو تاریخ اون سالی که کل ایران قحطی اومد همه از گرسنگی داشتن میمردن همین شمالی‌ها به دادتون رسیدن آذوقه به بقیه شهرها رسوندن پس چرت و پرت نگو.قحطی شه شمال لنگ نمیمونه تو به فکر خودت باش

اره ما موندیم کساییکه تو خیابون چادر میزنن بیان ما رو سیر کنن

هرچی از دهنتون در میاد میگید/به طبیعت میرینید/اتیش سوزی درست میکنید بعد ما هیچی نگیم؟