عزیزم عزت نفس داشته باش یعنی چی دارم پر پر میشم ببخشید من رک حرف میزنم باهات ولی این چرت و پرتا چیه؟
نون و ابت از یاروعه مگه که انقد خودتو کوچیک کردی واسه کسی که تره هم واست خورد نمیکنه
با واقعیت رو به رو شو اون اگه میخواستت ولت نمیکرد الان افتادی دنبالش خودتو کوچیک میکنی که چی؟
که بره پیش دوستاش بگن و بخندن بهت؟
با این کارات صرفا داری اعتماد ب سقف کاذب به پسره میدی و سوژه میدی دستش واسه دورهمی دوستاش
پسرا هم که سال ب سال کسی نگاشون نمیکنه همچین مورد ساده ای مثل تو باشه بهشون پیام بده دیگه فقط خدااا میدونه
چقدر باهاش پز میدن
الان داغی فک کردی اون نیس دیگه دنیا رو سرت خرابشده
یه دو روز بلاکش کن ،انقد تو فضای مجازی دنبالش نگرد ببین چجوری از سرت میوفته
الان وابسته شدی بهش و عادت داری که باشه،عادت داری صبا صب بخیر بگه شبا شب بخیر بگه عادت داری از سر سفره میای بشینی باهاش چت کنی ،عادت داری اتفاقی واست افتاد اول بری واسه اون تعریف کنی و وقتی میبینی نیس دلت میگیره
من میدونم چی میکشی ولی واقعا عادته همش یکم که چشاتو وا کنی میبینی اون ادمی نبود که انقد خودتو ب اب و اتیش زدی براش در واقع میبینی اصلا ادمی نیس ک تو بخوای بری دنبال دعانویس و طومار نوشتن و هزار تا کار عجق وجق دیگه واسه برگردوندنش
اون موقعس که میگی
خدااایا شکرت که من نمیفهمیدم من چشامو وا نمیکردم ولی تو کاریو واسم انجام دادی که به صلاحم بود