2777
2789
کسی که با این پیام دل سنگش تکون نخورد با اون پیاما هم نمیخورد

قرار نبوده دل سنگش تکون بخوره 

ایراد شما همین جاست 

مردا اصلا کسایی نیستن که رو دلسوزی و گناه داره و فلان با زنی بمونن اون زنان که دلشون به رحم میاد

قرار بوده با پیام شما فقط نشون داده بشه من هنوز به یادتم و بهت تمایل دارم اگه تو هم مایلی بیا جلو همین

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زمانی اکست میاد طرفت ک تو دیگه نخوایش و محل سگ ندی بهش

فقط 28 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا بمن لیاقت مادر شدن رو بده تا منم بتونم ب زودی هدیه ترو ک از وجود خودمه تو آغوش بگیرم😔میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستی؟؟؟یه بچه صحیح سالم👼خدایا رومو زمین ننداز۱۴۰۳/۳/۳😔خدایا این انتظار داره منو از پا درمیاره ،رحمی ب حال دلم کن ، ب زودی بچه سالم بهم بده ترو ب بزرگیت قسم😭۱۴۰۳/۸/۲۲

بیشتر ببینید
۲۷ سالمه

عزیزم عزت نفس داشته باش یعنی چی دارم پر پر میشم ببخشید من رک حرف میزنم باهات ولی این چرت و پرتا چیه؟

نون و ابت از یاروعه مگه که انقد خودتو کوچیک کردی واسه کسی که تره هم واست خورد نمیکنه 

با واقعیت رو به رو شو اون اگه میخواستت ولت نمیکرد الان افتادی دنبالش خودتو کوچیک میکنی که چی؟

که بره پیش دوستاش بگن و بخندن بهت؟

با این کارات صرفا داری اعتماد ب سقف کاذب به پسره میدی و سوژه میدی دستش واسه دورهمی دوستاش 

پسرا هم که سال ب سال کسی نگاشون نمیکنه همچین مورد ساده ای مثل تو باشه بهشون پیام بده دیگه فقط خدااا میدونه

چقدر باهاش پز میدن 

الان داغی فک کردی اون نیس دیگه دنیا رو سرت خرابشده 

یه دو روز بلاکش کن ،انقد تو فضای مجازی دنبالش نگرد ببین چجوری از سرت میوفته 

الان وابسته شدی بهش و عادت داری که باشه،عادت داری صبا صب بخیر بگه شبا شب بخیر بگه عادت داری از سر سفره میای بشینی باهاش چت کنی ،عادت داری اتفاقی واست افتاد اول بری واسه اون تعریف کنی و وقتی میبینی نیس دلت میگیره 

من میدونم چی میکشی ولی واقعا عادته همش یکم که چشاتو وا کنی میبینی اون ادمی نبود که انقد خودتو ب اب و اتیش زدی براش در واقع میبینی اصلا ادمی نیس ک تو بخوای بری دنبال دعانویس و طومار نوشتن و هزار تا کار عجق وجق دیگه واسه برگردوندنش 

اون موقعس که میگی 

خدااایا شکرت که من نمیفهمیدم من چشامو وا نمیکردم ولی تو کاریو واسم انجام دادی که به صلاحم بود

🕋لا تحزن ان الله معنا🕋                                        اقایون درخواست دوستی ندید لطفا

اصن روانی شدم😭😭😭

جواب طومار من این بود ؟

گریه کن فریاد بزن ولی خودتو واسه بشری کوچیک نکن 

نماز بخون قران بخون ولی دربرابر بندش خودتو خوار و ضعیف نشون نده

🕋لا تحزن ان الله معنا🕋                                        اقایون درخواست دوستی ندید لطفا