2777
2789
عنوان

خریدای عید دخترم و واکنش همسرم 😏😏

| مشاهده متن کامل بحث + 17937 بازدید | 182 پست
غیر منطقی نمیگهمن نمیدونم کار همسرتون چیهولی من کارم پروژه ایهبخوام راحت باشم و خوش بگذرونم و زود خو ...

من هم با شما موافقم با این حجم از گرونی یا باید از هزینه ها کم کرد یا از تایم کنار هم بودن

تلخه اما واقعیته این روزهاس🫠

حرفت درسته اما آدم احتباج داره مثلا روز بره بیرون بگرده ما اکثرا شبا میریم

خب ملت روزا خرید دارن دیگه نصف شب ک نمیرن نقره بخرن؟عزیزم شما هم خدارو میخوای هم خرمارو میخوای بیشتر پیشت باشه خرجتو کمتر کن خرجت زیاده قبول کن ک بیشتر کار کنه کمتر پیشت باشه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من میگم حداقل زودتر بیا ساعت ۱۰ نه دیگه ۱۲

دیگه توافق کنید خودتون 😅 بگو زودتر بیا با هم شام بخوریم !

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

خب خیلیا اینجورین عزیزم چرا نمیگی چندشد خریدای دخترت؟! اگه یکم قانع تر باشین دیگه بهونه دستش نمیدی خ ...

خریدا چند دست لباس شد ۱۳ تومان

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
دیگه توافق کنید خودتون 😅 بگو زودتر بیا با هم شام بخوریم !

ده سال تو گوشش نرفته عزبزم تا هم میگم زود بیا میگه خرج بالاست

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
کلا خرج کردنو خیلی دوس داره خرج ریاد پول زیادکلا این کاربر عاشق پوله

خب پس همونه دیگه 

بعد اینطوریم میگه 😐

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
بیشتر ببینید

خب راست میگه بنده خدا

باید خدا رو شکر کنی همسرت اهل کار هست

و باز وقتی هم میاد میبرتتون بیرون....یعنی بهتون اهمیت میده!

با این اوضاع اقتصادی و اینطور هم که میگی مشخصه شما هم اهل خرج و بریز و بپاش هم هستی

دیگه چیکار باید بکنه؟

خدایا دوستت دارمممم ❣❣
من دو و نیم هم خرج خودم شدیعنی من و بچه ها حدود پنج تومن شد خریدمون

درسته. منم زمستونی نمیخریدم، دو و نیم هم خرج خودم میشد.ولی  اینم بگم...برای خودمم خیلیییی گشتم تا بتونم از تولیدی ها بخرم. مثلا کیفامو از خود تولیدی گرفتم دونه ۲۰۰. مانتوم هم تولیدی یک و ۳۰۰. شلوارام رو نتونستم تولیدیشون رو پیدا کنم گرون گرفتم...هر کدوم ۵۰۰ الی ۷۵۰. شلوار مازراتی و...

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
حرفت درسته اما آدم احتباج داره مثلا روز بره بیرون بگرده ما اکثرا شبا میریم

خوش به حالتون شوهرمن همیشه میگه خسته ام چندروز تعطیل سرکار هم نرفته باشه حسته هست خیلی اهل این چیزا نیست.شما روشت چیه

خریدا چند دست لباس شد ۱۳ تومان

مغازش چقدر بزرگه که ۵تا شاگرد داره

وطنم ای شکوه پابرجا،عشقم مولایم صاحب الزمان خدایا شکرت به خاطر وجود پسرهای عزیزتر از جانم بارالها هزاران بار شکرت .خدایم عزیزانم را عاقبت به خیر کن به حق بزرگیت .راه راست رو همیشه بهشون نشون بده و آنها را آنی به خودشان واگذار نکن الهی.......الهی پدرو مادرم و عزیزان رو هرجا و هر لحظه به خودت سپردم .خدایا تو که میدانی تو آرامش قلب منیییییییییی مهربان خدایم دوستت دارم....

بیشتر ببینید
چقدر شد مگه برای دخترت؟ من دو قلو هام جفتشون 13تومن شد. واقعا زیاد بود اما برند خریدم لباس هاشونو

برا منم دقیقا ۱۳ شد