2777
2789
عنوان

خریدای عید دخترم و واکنش همسرم 😏😏

| مشاهده متن کامل بحث + 17443 بازدید | 182 پست

واقعا مردی پیدا میشه عاشق کارش باشع؟؟؟

چرا من همیشه فکر میکنم مردا از کارکردن متنفرن و فقط از روی اجبار کار میکنن؟؟

اگر واقعا شوهرت کار کردن دوست داره و فقط هوش و حواسش به درامد و خونه و زندگیشه

از دستش ناراحت نشو و بهش گیر نده،ازش پول بگیر در حد توانش و خودت برو خرید  

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

راست میگه دیگه چرا فکر میکنی کسی از اینکه تا این موقع شب سر کاره لذت میبره؟؟؟؟ اگر میره تا الان بیرو ...

این به خدا لذت میبره کار حکم مورفین رو داره براش یه چیز عجیبی هست اصلا

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
یه خانم مرفه و پولدار که ذوق زندگیش خرج کردن و تجمل گراییهشوهرش هم معتاد به کار شده تا خرج ها رو برس ...

تگش می‌کنی ؟

هیچوقت بیخیال رویایی که تمام عمر دنبالش بودی نشو ...                                                                                                               لطفا درخواست ندید😑🤌🏻

آخه کسی که نقره فروشی داره صبح می‌ره تا شب 

می‌تونه یه شاگرد هم بذاره مغازه چیه مگه

هرکس نسبت به درآمدش خرج می‌کنه

الان شما بری یه دست مجلسی یه دست بیرونی بخری میشه بیست میلیون

عزیزم اینکه این همه خرج کردی بماند اینکه میگی بعدکار میاد ببرتت بیرون میدونی چقدر ارزش داره

حرفت درسته اما آدم احتباج داره مثلا روز بره بیرون بگرده ما اکثرا شبا میریم

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
مگه چقدر شدمن سه تا بچه دارمسر جمع فکر کنم کل خریدان دو و نیم شدنقریبا همه چی هم خریرمشلوار و پیراهن ...

من ۳بچه۵تومن. ولی کلی گشتمممم تا لباس با کیفیت با قیمت تولیدی پیدا کردم. خودمم ۵تومن.چون زمستونی هم خریدم.

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

[QUOTE=376279530]آخه کسی که نقره فروشی داره صبح می‌ره تا شب  می‌تونه یه شاگرد هم بذاره مغازه چیه مگه هرکس نسبت ...[/QUOTE پنج تا هم شاگرد داره اما میکم باید خودم باشم هیچ کس کار خودمو‌ نمیکنه 

شغلتون چیه

معمار و طراح داخلی

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
بیشتر ببینید