2777
2789
عنوان

خریدای عید دخترم و واکنش همسرم 😏😏

| مشاهده متن کامل بحث + 22263 بازدید | 182 پست
فکر کنم سرش سرکار داره گرم میشه

یه سر ب تاپیکای اسی بزن

معروفه

سنمو نپرسید🙄😂 امضامو بخون 💓😏 درخواست دوستی رو رد میکنم مگر اینکه باهام هماهنگ کنید🫡🤓😎  خاطرخواهام زیادن( دروغ بزرگ نی نی سایتی ها) خوشگلترین زن عمو، موذی ترین زندایی و مهربون ترین خاله...😛 سلامتی شوهرعمه های جنتلمن...سلامتی شوهرخاله های جذاب🥱

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه سر ب تاپیکای اسی بزنمعروفه

اسی کیه؟

ݼرا الڪے قضـاوتمـ میکنید وقتے کسے کہ واقعا هستمـ رو نمیبـینید.!ـ                                                                                                    لطفا درخواست ندید😑🤌🏻

راست میگه دیگه چرا فکر میکنی کسی از اینکه تا این موقع شب سر کاره لذت میبره؟؟؟؟ اگر میره تا الان بیرون دنبال رفیق بازی و خوشگذرونی حق با شماست ولی اگر دنبال کاره قدردان باش 

بگو سالی ۱بار میریم خونه فامیلا  .اینکه  همسرت و دخترت با لباسهای نو و تر و تمیز برن داخل مهمونی برای تو افتخاره .میگن نگاه چقدر همسر و دخترش رو دوست داره که همیشه لباسهای تمیز تنشونه .دختر و همسرش از مال دنیا براش با ارزش ترن 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹

پس کی میخوابه؟

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

بیشتر ببینید

بازم خودش خیلیه با خستگی میبرتتون بیرون 

یا واقعا خرج میکنه براتون 

دیگ همش. غر نزن نمیشه هم خدارو خواست هم خرما رو 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

غیر منطقی نمیگه

من نمیدونم کار همسرتون چیه

ولی من کارم پروژه ایه

بخوام راحت باشم و خوش بگذرونم و زود خونه باشم با شوهرم بگردیم، میتونم پروژه های خاص موردعلاقمو بردارم ولی اگه مجبور شم هزینه سنگین بکنم تو زندگیم باید هر چی پروژه اومد دم دستم بگیرم که بنونم از پس هزینه بر بیام، در نتیجه مجبور میشم از تایم مشترکم با همسرم کم کنم

همسر شما هم تحت این شرایطه و یا شایدم داره یکم بهتون تلنگر میزنه که فکر شده تر خرج کنین

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
بیشتر ببینید

خب راست میگه دیگه باید کارکنه ک بتونه پول دربیاره از اسمون ک پول نمیاد

کار آموز کانون وکلا⚖ قلب من غصه نخورمولا ما علی است🌱 |میشنوداگرصدایش کنی"هوالسمیع"🤍🕊| |  قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊|خدایا امروز ۲بهمن ۴۰۳ به عظمت و جلالت قسمت میدم که خودت نور ورحمت رو به زندگیم جاری کنی

بیشتر ببینید
اسی کیه؟

یه خانم مرفه و پولدار که ذوق زندگیش خرج کردن و تجمل گراییه

شوهرش هم معتاد به کار شده تا خرج ها رو برسونه

سنمو نپرسید🙄😂 امضامو بخون 💓😏 درخواست دوستی رو رد میکنم مگر اینکه باهام هماهنگ کنید🫡🤓😎  خاطرخواهام زیادن( دروغ بزرگ نی نی سایتی ها) خوشگلترین زن عمو، موذی ترین زندایی و مهربون ترین خاله...😛 سلامتی شوهرعمه های جنتلمن...سلامتی شوهرخاله های جذاب🥱

بیشتر ببینید