2777
2789
عنوان

از خانم هایی که سن بالا ازدواج میکنن خوشم نمیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1163 بازدید | 84 پست
مثلاً من کلاس اول مامانم ۴۲ سالشه مامان بقیه ۲۴ سال مگه میشه جوون تر به نظر میومد؟

من خودم ۳۹ سالمه دخترم کلاس اوله. یجوری لباس میپوشم و اکسسوری میندازم انگار خواهرشم.

خیلی راها هست واسه جوونتر به نظر رسیدن.

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.»

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

الان ۲۰ هستم نهایت تا ۲ سال بعد

آهان پس 22 سالگی ازدواج میکنی..........25 هم بچه دار شی بچت بشه 25 سالش تو میشی 50 سالت .............خوبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سال 1403 داره تموم میشه امسالم تنها بودم ولی شکر   1404 هم سپردم بخدا نمیدونم به آرزوم برسم یا ؟؟؟؟؟؟؟؟ولی بازم شکر  

دوتاش خوب نیست ن سن پایین ن سن بالا 

تو سن پایین ک‌مادر میشی اصلا نمیدونی بچه داری یعنی چی هیچ تجربه ای نداری تحصیلات پایین خیلی از حامعه عقبی بعدا متوجه میشی چ اشتباهی کردی اشتباه اولت اینه ک زود ازدواج کردی اشتباهترش اینه ک بچه دار شدی بدون هیچ آگاهی

سن بالا هم حوصلع نداری اختلاف سنی زیاد با بچه نیمتونی بچتو درک کنی مثلا الان ۴۰سالته بچت بدنیا بیاد بچت ۲۰سالش باشه تو ۶۰سالتع میدونی چقد طرز فکرا متفاوته نمیتونی خودتو با طرز تفکر بچه وفق بدی بنظرم بین۲۸تا۳۵خوبه 

البتع این فقط تجربه و‌نظر خودمه چون دوتاشو تجربه کردم

وقتی دیگه نمیدونی چطوری باید یه تروما برای خودت جور کنی:

باباجان اینم ی ادا اضافه شده ب اداهای قبلی 

ی چیزی یاد گرفتن تروما 

۲۹ سن زیادیه مادرش بنده خدا ۲۹ سالگی ازدواج کرده بعد ۵ ۶ سال این تفاله رو ب جهان عرضه کرده 😅😅😅

بعد میگه مادربزرگم 

انتظار داشته ۱۰سال با مادرش تفاوت سنی داشته باشه 😅😅😅  

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃

چه خوشگذرونی مثلا؟ بیشتر دخترهایی که سن بالاتر ازدواج کردند، الویت زندگیشون روابط و ازدواج نبوده و ب ...

درسته عزیزم اما همین که احساسات بچه ای که اونا قراره به این دنیا بیارنش براشون کم اهمیت بوده به نظر من کافیه

مثلاً من کلاس اول مامانم ۴۲ سالشه مامان بقیه ۲۴ سال مگه میشه جوون تر به نظر میومد؟

مامان اونا در سن ۱۶ ازدواج  کردن حتما از خونواده های ضعیفی بودن دیگه 

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
بیشتر ببینید

مامانم مشاور مدرسه بود و مستقل بود و ما رو با ماشینش میرسوند مدرسه و من همیشه بهش افتخار میکردم منو ۲۵ سالگی بدنیا آورد همیشه بهش افتخار میکنم از مادر همه بچه های کلاس تحصیلاتش بیشتر بود

من خودم ۳۹ سالمه دخترم کلاس اوله. یجوری لباس میپوشم و اکسسوری میندازم انگار خواهرشم.خیلی راها هست وا ...

عزیزم فقط این نیست ظاهرتو بروز کنی مهم درک و تحصیلات و خیلی چیزای دیگه اس وگرنه الان یه زن شصت ساله جوری ناخن کاشته مو رنگ کرده هزار تا ژل و بوتاکس ظاهرش خوبه ولی باطنی زیاد جالب نیست

شما متولد ۸۳ هستی من سال ۸۳ ترم اول لیسانس بودم اون موقع کسی در سن پایین ازدواج نمیکرد مایه سرافکندگی بود 

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
بیشتر ببینید
وقتی از زندگی بقیه خبر نداری و صرفا میای نظر میدی:

وقتی برای نظرسنجی نیومدی و میخوای عقایدت رو تحمیل کنی:

داری به خودت سخت میگیری وگرنه طبیعی نیست برای همچین چیزی ناراحت بشی بعدم بیای بگی از این دست آدما بدم میاد

༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒˙                                                                             ما اولین نسل فضای مجازی هستیم،که دنیای دیگری را در جهانی متفاوت خلق کردیم. 

فقط این عزیزانی که تو تاپیک نظر میدن فلان سن تا فلان سن باید بچه دار شد و قبل و بعدش اشتباهه😐😐

هزار جور شرایط مختلف سر راه آدما تو زندگیشونه مگه میشه همینجوری تعیین کرد که همه تو چه رِنج سنی بچه دار بشن؟؟

انگار واسه ربات برنامه می نویسن😐

درسته عزیزم اما همین که احساسات بچه ای که اونا قراره به این دنیا بیارنش براشون کم اهمیت بوده به نظر ...

مگه چند درصد ادم ها در دوران مجردی به احساسات فرزندی که شاید یک زمانی داشته باشند یا نداشته باشند فکر می کنند؟  و بعد به خاطر احساسات اون بچه نداشته، هدف ها و برنامه هاشون برای اینده را تعیین می کنند؟ 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم