Mishe jaddi emrooz rooz-e khoobi bashe? / زیاد حرف میزنم به دل نگیرید تو دلم چیزی نی / ادم رکیم / تاپیک های با عنوانین نمیدونم واقعا ، نمیخوام بخوابم ، چی برمم ، حالم خیلی بده و ناراحتم ، پیانو یا ویولن ، بیاید بگید ، اگه کسی ، اون در هایی که ، بنظرتون چی برم ، یعنی چه مشکلي دارم ، بنظرتون از کجا ، لیزر ، اگه یکی ، فرق عشق با کراش ، کمکم کنین ، فیلم خارجی عاشقانه ، به این چی میگن ، کدوم رنگ چشم متعلق به من نیست مچ گیران عزیز .
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .
منم همینطور عزیزم بابام به شدت بد اخلاق و بد دله و دست به زنم داره و دشمنمه صبح تا شب الکی فحش میده به من و تحقیرم میکنه اونم بدون دلیل راز دستش همشم بهونه گیر میاره که با مشت بزنه توی سرم توی این ۱۹ سال عمرم خیلی کتکم زده مثلا چند روز پیش داشتم قران میخوندم اومد زد توی سرم چند بار با مشت مشت هاشم مثل آهن سنگینه خسته شدم دیگه از دستش جسم و روحم نابود شده یه روانی دیوونست که توی دنیا مثلش نیست
منم یه دلیلش هم اینه که خیلی زن ستیزه و این رفتاراش ناراحتم میکنه
پدر من عاشق پسرها شه همیشه با من مثل جنس دوم رفتار کرد اولویت دوم بودم بهترین وسایل برای پسرهاش بود انقدر بهشون آزادی داد و احترام گذاشت که الان اعتماد به سقف دارن برعکس من که اعتماد به نفسم نابود شده