2777
2789
عنوان

پدرشوهرم ب دخترم که تنها نوه پسریشه پنجاه تومن عیدی داد

| مشاهده متن کامل بحث + 7043 بازدید | 180 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

والا حالا که نوه های دختری همیشه بیشتر میگیرن😂ولی اسی میگه تک نوه هست کلا نوه دیگه ای نداره ولی همو ...

نه میگه نوه پسری تکه نوه دختری هم داره به اونا ۱۰۰ داده 

اسی ماهی یه بار میره خونشون اونا هم مثل یه غریبه به بچش عیدی دادن 

عزیزم ده بار گفتم اول گفتم تک نوس بدونید تعداد نوه ها بالا نیست که نتونه عیدی بده دوما ب نوه های دخت ...

ای بابا یبار میگی تک نوس یبار میگه نوه های دختری ۱۰۰داد 😐

تکلیفت روشن کن بلاخره تک نوس یا نوه دختری هم داره 

به بقیه نوه ها چن داد؟ فک کنم درست باشه بین نوه دختری و پسری فرق بذارن

‏حد وسطم رو گم کردم. نه با آدم‌ها حس بهتری دارم، نه با تنهایی به توافق می‌رسم. نه حوصله شلوغی رو دارم، نه با سکوت خونه کنار میام. نه انرژی کافی برای حرف زدن دارم، نه با خودخوری حس راحتی دارم. بعضی روزها به معنای  واقعی کلمه از کادر زندگی خارج می‌شم. الان دقیقا توی اون نقطه از زندگی ایستادم که کافکا میگه: از زندگی با مردم، از حرف زدن، عاجزم! کاملا در خود فرو رفته‌ام، به خودم فکر میکنم چیزی ندارم به کسی بگویم.. هرگز؛ به هیچکس!

بیشتر ببینید
از عید بیزارم برا همین توقعات و حرفا

چرا توقع بنظرت قبل عید شوهرم ۶ میلیون قسط عقب افتاده باباش رو داد باباش تشکرهم نکرد فک نکنی نداره ن گلم دار و ندارشو داده ب پسر کوچیکه میگه دلم میخاد بدم ب فلانی نباید ی بارم بگه بابا بزار ی کاری کنم پسرم و زنش خوشحال بشن

استارتر ترو خدا 

برا چ چیزا  خودتو ناراحت میکنی 

بی خیال بابا 

خدا شاهده من برا بچم کوفتم نگیرن  برا بقیه نوهاشون طلا بدن  به همون خدا به یه ورمم نمیگیرم چون کلا از خانواده شوهرم  انتظاری ندارم از اولم نداشتم اصلا انتظار مالی اصلاااااا ازشون نداشتم یه رفتار شایسته و احترام خواستم ک فرهنگشو نداشتن  الانم برام با مردم تو کوچه فرقی ندارن 

بقران من اگه واسم مهمه که کی عیدی داد کی نداد 

اتفاقا من به مادربزرگم ۲۰۰ دادم . پس اندازم بودم گفتم عیب نداره کمکی کنم

آرزومه ازدواج کنم امسال بختم بازشه. هرکی خوند یه صلوات به نیتم بفرسته ممنونم🙏 آرزوی اینو دارم ازدواج کنم و بچه داشته باشم با ذوق نگاش کنم وقتی بغلمه دستای کوچیکشو بگیرم و لذت ببرم و از این همه خوشبختی اشک بریزم.وقتی بزرگتر شد ببرمش مدرسه با عشق غذا درست کنم بعدبرم بیارمش. اونوقت هیچی از خدا نمیخوام دیگه 

بیشتر ببینید
به بقیه نوه ها چن داد؟ فک کنم درست باشه بین نوه دختری و پسری فرق بذارن

بحث من فرق نیست بحث من اینه چرا اینقدر کم داد زار و زندگیشو میده ب پسر دیگش بعد برا ما اینجور عیدی میده وگرنه ب من سکه طلا بده ب دختراش اصلا