2777
2789

اسفند ماه سالگرد عروسیمون بود همسرم مارو برد بیرون شامو گردش و گفت چندتا کادو از طرف من داری برو برا خودت بخر  با سلیقه خودت بهم پول داد منم رفتم خرید کردم 

امروز دهمین سالگرد عقدمون بود و از چند سال پیش میگفتم دوست دارم دهمین سالگردو جشن بگیریمو خاطره انگیز باشه و فلان 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

رفتیم بیرون و کیک و شام بعدشم با خنده هی میگفت گلم گرون شده من فقط یه لبخند زدم هیچی دیگه نگفتم 

منو برد یه پاساژ گفت به سلیقه خودت یه روسری و عبا برا خودت بخر که خب چیز قشنگ نداشت و فقط بچه ها خرید کردن من چیزی بر نداشتم 

اسفند عروسی فروردین عقد اینهمه جشن وسرور تو کمتر از یه ماه انسان رو اشباع می کنه

لطفا اگه نظرتون مخالف منه ریپ نزنید بذارید اسی خودش جواب بده .من دلسوزی یا تجربه یا هر حرفی میزنم برای اسی هست .حوصله ی قانع شدن قانع کردن شما رو ندارم .چون آخرش دعواست .
بیشتر ببینید

دیگه اومدیم خونه سرش درد میکرد به خاطر روزه بدنش ضعیف شده رفت گرفت خوابید من الان رو دلم مونده که چرا برام گل نخرید چرا بیشتر اهمیت نداد باردارم هستم میگم شاید برا همینه حساس شدم الکی

اسفند عروسی فروردین عقد اینهمه جشن وسرور تو کمتر از یه ماه انسان رو اشباع می کنه

خب اخه هیچکدومم تدارک خاصی ندیده بود من میگم شاید چون باردارم حساس شدم مثلا توقع طلا یا گوشی داشتم 

خب اخه هیچکدومم تدارک خاصی ندیده بود من میگم شاید چون باردارم حساس شدم مثلا توقع طلا یا گوشی داشتم

خب برده بیرون شام داده کیک هم خرید به سلیقه خودتم گفته خرید کن دیگه چی میخوای عزیزم الکی حساس شدی 

همین که به یادش بوده و وقت گذاشته خودش خیلیه اونم بعد ده سال 

بسیار نادر هستند  کلماتی  که ارزششان از سکوت بیشتر باشد.
خوابم نمیبره آخه دلم کادو میخپاست مثلا میخرید بهم میداد یا گل که ذوق کنم 🥺😂

من هر وقت به شوهرم میگم چرا برام چیزی نمیخری میگه این کارت برو‌هر چی‌میخوای بخر 

میگه من سلیقه و وقت ندارم برم چیزی بخرم 

خب ما خانم ها این انتظار رو داریم ولی آقایون تو باغ نیستن 

بسیار نادر هستند  کلماتی  که ارزششان از سکوت بیشتر باشد.