2777
2789
عنوان

🔴خانومای متاهل ی لحظه بیان لطفا🔴😔

| مشاهده متن کامل بحث + 657 بازدید | 55 پست

ازدواج خیلی خوبه

فقط کافیه آدم درستی رو انتخاب کرده باشی یه عمر تو آرامشی

معیارهات پول وثروت وتحصیل ومدرک بدون در نظر گرفتن ایمان واخلاق باشه اونوقته که ازدواج وحشتناکه

دوستان عمل prkانجام دادم یه مدت نمیتونم بیام سایت غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست
خیلی رو این سایت و تاپیکهاش حساب باز نکن!!!دروغ و چرت زیاده تا دلتتت بخاد ازدواج موفق هم وجود دارهول ...

دقیقا کسی توصیه های زندگی موفق رو نمیکنه همه از مشکلات میگن فقط

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باید با ادم مناسب ازدواج کنی 

سنی ازدواج کنی که به بلوغ عقلی کامل و درک درست برسن 

اکه بخوایم اینجوری فکرکنیم که کلا زندگی ترسناکه

من و همسرم ۱۱ ساله که ازدواج کردیم خداروشکر ازدواج موفقی هم داشتیم بدون هیچ مشکلی نه اینکه دعوا و بحث نداشته باشیم ها نه مهم اینکه تونستیم راحت حلش کنیم و به تفاهم برسیم و در هرموردی باهم مشورت داریم هیچ کاری رو بدون مشورت هم انجام نمیدیم

فقط 22 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𝓨𝓸𝓾 𝓪𝓻𝓮 𝓼𝓸 𝓫𝓮𝓪𝓾𝓽𝓲𝓯𝓾𝓵 𝓽𝓱𝓪𝓽 𝓲𝓽 𝓼𝓮𝓮𝓶𝓼 𝓵𝓲𝓴𝓮 𝓘 𝓱𝓪𝓿𝓮 𝔂𝓸𝓾 𝓯𝓸𝓻 𝓪 𝓵𝓲𝓯𝓮𝓽𝓲𝓶𝓮🤍

متاسفانه این چند وقت خیلی روم تاثیر گذاشته و واقعا منو ترسونده از ازدواج و زندگی مشترک انقدر ک همه ب ...

شما جاهای ریگه تجارب بقیه رو برو بخون ، کتاب های رمان بخون ، کلا ذهنت از اونطرف خیال پردازی کنه خیلی بهتر از اینه ابنطرفی سقوط کنه!

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

اها پس از این آدمای های مجازی ک پشت پردش ی خانومی هست ک سرش رو تو برف کرده مثل کبک واقعا اشتباه منه ...

منم قبلا مث تو بودم کم کم متوجه شدم چی ب چیه

حتی زن متاهل داریم اینجا تایپیک میزنه دوس پسرم از همه جا بلاکم کرده چیکار کنم برگرده جوری تایپیک میزنه ک همه فکر کنن دختره تایپیک های دیگه اشو نگاه کردم از شوهرش نوشته بود

با سیمکارت مادرشوهرم اومدم🍻 کاربر عزیز من اینجا بی احترامی نمیکنم ولی اگ ببینم کاری میکنم از ب دنیا اومدنت پشیمون شی با نظر مخالفی خفه شی و بگذری بهتره تا خفه ات کنم هم کاربری من بترکه هم تو.

بیشتر ببینید
شما جاهای ریگه تجارب بقیه رو برو بخون ، کتاب های رمان بخون ، کلا ذهنت از اونطرف خیال پردازی کنه خیلی ...

شما متاهل هستی؟

میشه ی چند تا توصیه ی اول ازدواجی کنی بهم 

چ درباره زندگی مشترک چ ارتباط با خانوادش و اینا

وااا چقدر بیکار و بی دغدغه هستن

عقده ای هستن دیگه

با سیمکارت مادرشوهرم اومدم🍻 کاربر عزیز من اینجا بی احترامی نمیکنم ولی اگ ببینم کاری میکنم از ب دنیا اومدنت پشیمون شی با نظر مخالفی خفه شی و بگذری بهتره تا خفه ات کنم هم کاربری من بترکه هم تو.

بیشتر ببینید
باید با ادم مناسب ازدواج کنی سنی ازدواج کنی که به بلوغ عقلی کامل و درک درست برسن اکه بخوایم اینجوری ...

سن ک والا دارم میرم تو ۲۴ سال ولی خب فانتزی من ازدواج بعد ۳۰ بود😁😂😂

وای خداروشکر پس خوشحالم واستون 

میشه ی چن تا توصیه اول ازدواجی کنید بهم 

چ رابط زندگی مشترک چه راجب خانوادش و هرچی 

دقیقا کسی توصیه های زندگی موفق رو نمیکنه همه از مشکلات میگن فقط

خوب دیگه پس بدیهاش رواینجا  میبینی 

خوباش رو نمیبینی اینجا ...

زیاد به اینجا اکتفا نکن .!

ازدواج صحیح اگه بد بود خدا تو قرآن ازش به خوبی نمیگفت ... و کلی هم روایت داریم .

قطعا ازدواج باید با آدم درست از #‍راه_درست صورت بگیره تا اینجور مسائلی که اینجا میخونی (اگه راست باشه) به همراه نداشته باشه...

شما متاهل هستی؟میشه ی چند تا توصیه ی اول ازدواجی کنی بهم چ درباره زندگی مشترک چ ارتباط با خانوادش و ...

من متاهلم تجربیات زیادی ندارم ، توی زندگی مشترک نه شما کاملی نه همسرت ، تفاوت اخلاقی و رفتاری دارین ، بحث دارین فقط ارزش نداره بخاطر بحث ها قهر کنید مگه چقدر زنده این ؟ همون روز میئله رو حل کنید ، دعوا به خانواده نکشونید ، احترامش رو هم توی خونه هم جلوی بقیه حفظ کن ، با خانواده همسر صمیمی صمیمی نباش ، رعایت فاصله در عین حال احترام ! توی دعوا کتک و خانواده خط قرمز باشه بی حرمتی به هیچ کس حتی خودتون نشه و کلا دستت میاد دیگه میبینی همسرت از اینجا به بعد رد میده اعصابش داغونتر میشه دیگه ادامه نده به نفع آرامش خودته! 

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱