2777
2789
عنوان

🔴خانومای متاهل ی لحظه بیان لطفا🔴😔

| مشاهده متن کامل بحث + 657 بازدید | 55 پست
دقیقا آخه کسیم از شادی و زندگی خوبش بگه همه میریزن سرش ک بابا این اولشه بزار یکم بگزره...

والا ، من خودم یکبار گفتم کم مونده بود آتیشم بزنن 

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

عزیزم ازدواج با آدم درست خیلی هم خوبه بعد اینو در نظر بگیر همه آدما اینجا از گرفتاری هاشون تاپیک میز ...

دقیقا درسته 

یا چند باری هم دیدم ک از ازدواج و همسر خوبشون میگن و بقیه کامنت میزارن و میگن حالا اولشه بزار یکم بگزره میفهمی

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

پس چطور تو نی نی سایت اینهمه تجربه بد خیانت و کتک زدن و دخالت مادر شوهر و این مسائل هست؟

چون اینجا هیچوقت خوبیای زندگیشونو نمیگن 

تا با شوهرشون دعواشون میشه میان اینجا ناله یه ساعت بعد دارن همو میبوسن ولی ما نمیبینیم😁

یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱

بیشتر ببینید
آخه بعضی ها مثل یکی از همین پربازدید ترین تاپیک ها نوشته با عشق ازدواج کردم هرچند اونجوری ک متوجه شد ...

اگه آدم خوبی رو برای ازدواج انتخاب کنی حتی اگه هردوتون وضع مالی خوبی نداشته باشید در آرامشید چون با اونی هستید که در کنارش در عذاب نیستید بلکه از عشق و... سرگرمی و... در کنارش لذت می‌برید

#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!چون از پست‌هام حق می‌باره، اون‌هارو با رنگ طلایی می‌نویسم!

بیشتر ببینید
آخه بعضی ها مثل یکی از همین پربازدید ترین تاپیک ها نوشته با عشق ازدواج کردم هرچند اونجوری ک متوجه شد ...

این پربازدیده ی تایپیکش گفته بود شوهرش قبلا عاشق یکی دیگه بود و کلا توو گذشته سیر میکرد و اصلا بهش محبت نمیکرد و ... 

حالا توو این تایپیک اینجوری نوشته

کلا کاربريشو من زیر نظر دارم زیادی توو حاشیه اس مدام دنبال پربازدید شدنه

با سیمکارت مادرشوهرم اومدم🍻 کاربر عزیز من اینجا بی احترامی نمیکنم ولی اگ ببینم کاری میکنم از ب دنیا اومدنت پشیمون شی با نظر مخالفی خفه شی و بگذری بهتره تا خفه ات کنم هم کاربری من بترکه هم تو.

بیشتر ببینید
حس میکنم دیگه خیلی فضای مریضی شده

اون که همه میان برای تخلیه احساسات و همدردی ، باید یاد بگیریم از این فضا تاثیر نپذیریم 

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

این پربازدیده ی تایپیکش گفته بود شوهرش قبلا عاشق یکی دیگه بود و کلا توو گذشته سیر میکرد و اصلا بهش م ...

اها پس از این آدمای های مجازی ک پشت پردش ی خانومی هست ک سرش رو تو برف کرده مثل کبک 

واقعا اشتباه منه ک با این تاپیک ها قضاوت میکنم زندگی رو 

دقیقا آخه کسیم از شادی و زندگی خوبش بگه همه میریزن سرش ک بابا این اولشه بزار یکم بگزره...

دقیقا منم ی جا گفتم شوهرم خیلی مرد خوبیه و ... استارتر چنان آتیش گرفت نگران شدم نکنه سکته بزنه

با سیمکارت مادرشوهرم اومدم🍻 کاربر عزیز من اینجا بی احترامی نمیکنم ولی اگ ببینم کاری میکنم از ب دنیا اومدنت پشیمون شی با نظر مخالفی خفه شی و بگذری بهتره تا خفه ات کنم هم کاربری من بترکه هم تو.

بیشتر ببینید
درست میگید کاملا دقیقا

💖💖

#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!چون از پست‌هام حق می‌باره، اون‌هارو با رنگ طلایی می‌نویسم!

بیشتر ببینید
اون که همه میان برای تخلیه احساسات و همدردی ، باید یاد بگیریم از این فضا تاثیر نپذیریم

متاسفانه این چند وقت خیلی روم تاثیر گذاشته و واقعا منو ترسونده از ازدواج و زندگی مشترک انقدر ک همه بد میگن