2777
2789

از کجا بفهمم چجوری امتحانش کنم خواهش میکنم راهنمایی کنید منم مثل خواهرتون 😭 

میشه برای سلامتیم یه حمد بخونید 😍 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

ابن توی رفت و آمدهای دوم و سوم مشخص میشه ، چقدرتماس میگیره با مادرش ، یا اینکه میگه نظر مامانم یا نه و ...

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

این از مواردی نیست که امتحان کنی؛ به کلیت زندگیش نگاه کن. تصمیماتی که تا به حال گرفته؛ نقش مادرش توی پروسه خواستگاری و...

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

رفتارای مادرش ببین از خودشم ببین میفهمی

نمیشه روش بهت بگن 

بیشتر سعی کن دوتاشونو باهم ببینی رفتارا چک کنی 

اگ هرچی مادره بگه اونم بگه چشم مشخصه 

💜 جهت حل شدن مشکلم و قبولی خواهرم در کنکور به دعاتون نیاز دارم💜

ببین وقتی پیشته چندبار مامانش زنگ  میزنه بعش ..یا مدام از خانوادش تعریف میکنه یان .

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

بیشتر ببینید

نگاه به رابطشون کن..من خر نفهم تو خواستگاریم دیدم دست ابجیش را گرفته ونشسته دقت نکردم که بچه ننس...یا گفتم مهربرون  علاوه بر سبد گل یه شاخه گل بیاره که همین خواهرش گفت نه دیگه داریم سبد گل میبریم..اینجا نفهمیدم که خرج کردن واسه من هم باید با هماهنگی اونها باشه

کنیز فاطمه ام....یه صلوات واسه خوب شدن حال همه مریض ها..من حقیر هم دعا کنید.لایک کنیدم صلوات را واسه سلامتی جگر گوشه هاتون میفرستم

الان بیشتر مردها بچه ننه ان( بهتره بگم همشون)

دقیقا مادرای ایرانی چون فک می‌کنند ب دنیا آوردن بچه شون باید کل زندگی بچه شون دست شون باشه

💜 جهت حل شدن مشکلم و قبولی خواهرم در کنکور به دعاتون نیاز دارم💜

خیلی دقت کن من اولا نفهمیدم الان بعد عقد فهمیدم چقد بچه ننس شاید جدا شم اصم

جدی؟؟؟ مثلا چه حرکاتی داره؟

میشه برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستی؟🥹🫠الهی خدا دلتو شاد کنه🥺🌸