نی نی سایت جای پرسیدن سوال شرعی نیست چون نمیدونیم فرد مقابل چقدر تخصص داره و ممکنه از سر دلسوزی و حتی کمکشون تو اشتباه بی افتیم ... نی نی سایت مکان مناسب بحثای عقیدتی نیست چون بسترش فراهم نشده فقط دعواست و تعلیق و بی نتیجه موندن بحث عایدمون میشه ... نی نی سایت جای تیم کشی و لشکر کشی و بهم زدن آرامش دیگران نیست ... و در آخر محل مناسبی برای تخلیه عقده های شخصی شما ...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کی گفته پرستار با سوادتر از معلمه؟؟؟!!!😑😑😑هر شغلی تخصص و علم خودشو می خواد الان منی که دکترای فیز ...
به طور کلی عرض کردم شما استثنا هستید
مثلا معلم دینی و معلم زیست شناسی و... من سوادشون در حد خواهر پرستارم نبود و خیلی های دیگه که از هجده سالگی بر اساس مسائل عقیدتی گزینش وارد این شغل می شن (برای مثال نمونه اش هست سرچ کنید کسی که فیزیک درصد زیر ده زده بود و معلمی فیزیک انتخاب شد)
عشق پزشکیم🫀 میشه با قلب مهربونت یه آرزوی قشنگ مهمونم کنی؟ 🥹
نه واقعا توی ایران نهبه خاطر گزینش اشتباه و فضای آموزشی بد معلم ها اینجا پرستیژ و دیسیپلین ندارن درو ...
دقیقا همینه معلم اجازه ادامه تحصیل تو خیلی از رشته ها رو نداره فقط معلمایی ک از طریق آزمون استخدامی قبول شدن از نظر بار علمی بالاترن اما همونام چون دوره دانشگاه فرهنگیان رو نرفتن نحوه ارتباط گرفتن با دانش آموز براشون سخته و اونقدر کامل بنظر نمیان
عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
تو شهر ما معلمی برای یه خانم خیلی شریفه جوریکهتمام پسرای اینجا بین دکتر و معلم معلم رو انتخاب میکنن همین که معلم شی از معاون و پلیس و دکتر و کارگر و... همه برات صف میکشن😂😂چون شغلیه که هم میرهسرکار هم شاغله هم میتونه به راحتی به خونه داری برسه
معلم تاریخ ما استاد دانشگاه بود میگفت از طبقات اجتماعی مختلف زنگ میزنن میگن فقط یه زن معلم برامون پیدا کن معلم ریاضیمونم میگفت همینکه پاتو میزاری دانشگاه تربیت معلم اینقد مامان هست اونجا فقط میان دنبال زن معلم میگفت پاتو بزاری تا ترم دو سر خونه زندگیتی😂😂🤭