2777
2789
سوادتون توی حیطه علمی خودتون بالاست اما علم یک پرستار کاربردی تره. موقعی که یک آدم داره میمیره می‌تو ...

ببخشید همون فشارسنج و دماسنجی که شما دست میگیرید رو فیزیکدان ها ساختن.فکر می کنید رادیولوژی که با اشعه ایکس کار می کنه کشف کی بوده؟!! سونوگرافی چی؟!چه نظر سطحی درباره ی علوم بکر دنیا دارید همه جای دنیا فیزیک یه علم کاربردی و با ارزشه و پایه هست.ریاضی و فیزیک پایه ی همه ی علوم هستند.

شما نمی تونید با پایین کشیدن دیگران و شغل های بقیه خودتون را بالا ببرید. هر شغلی به نوبه ی خودش با ارزشه و بهتره هر کس در جایگاه خودش سعی کنه بهترین باشه.

ببخشید همون فشارسنج و دماسنجی که شما دست میگیرید رو فیزیکدان ها ساختن.فکر می کنید رادیولوژی که با اش ...

عزیزم فشار سنج و رادیولوژی و... همه رو تو ساختی ولی وقتی کسی که علمشو داره نباشه ازش استفاده کنه به هیچ دردی نمیخورن. منم نگفتم بقیه مشاغل بی ارزشن من گفتم رشته های بیمارستانی و علوم پزشکی چون مستقیماً با جون مریض در ارتباطن جایگاهشون ویژه هست 

یه کشورِ خَستَم، دور و بَرَم جنگه 🌚

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عزیزم فشار سنج و رادیولوژی و... همه رو تو ساختی ولی وقتی کسی که علمشو داره نباشه ازش استفاده کنه به ...

من نساختم فیزیکدان ها ساختن.خب اونا علمشو داشتن و ساختن که شما استفاده کنید.امیدوارم تو این شغل حساسی که دارید نهایت تلاشتون رو بکنید چون من تو این عمری که کردم تک و توک پرستار خوب دیدم.انشاالله که شما از اون عالی هاش بشی.

موفق باشید.