2777
2789
در حد پرستار بچه لطفاً منو نزنید

اصلا اصلا قابل مقایسه نیستن

معلم علم یاد می ده شغل شریفیه فقط به خاطر گزینش اشتباه و فضای آموزش اشتباه پرستیژ این شغل پایین اومده

🟩⬜🟥🌞🦁 در مملکت چو غرش شیران گذشت و رفت ... این عوعو سگان شما نیز بگذرد ... عشق پزشکیم🫀 می‌شه با قلب مهربونت یه آرزوی قشنگ مهمونم کنی؟ 🥹 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

خودم معلمم چون عاشقشم صد میدم بهش.من عشق می کنم با بچه ها وقتی کنارشونم احساس شادابی می کنم پاکی و ا ...

دبیر هستین یا اموزگار

برای شادی روح پدرم و برادرم صلوات و فاتحه بفرستین بهم بگین منم برای امواتتون بخونم
چون درامدشون بالاتره با کلاس ترن؟

ن درآمد هر کسی به خودش مربوطه یه عده معدودی از معلما هستن پولشون از پارو بالا میره

دکتر و وکیل هم هست سالی یکبار اگر یه نفر رد بشه گیرش بندازه به عنوان مراجعه کننده 

کلاس کاری ربطی به پول طرف نداره

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
بیشتر ببینید
آخه بعضیا خیلی با کلاس میدونن بعضی ها هم در حد بابای مدرسه

ببین خودت داری جوابتو میدی هر کس بر اساس دیدگاه شخصی خودش نظر میده  بر اساس خانواده ای ک بزرگ شده فرهنگی ک توش بوده و علاقه ای ک داره   پس انقدر خودتو درگیر نکن 

منم قبلا همچین دیدگاهی داشتم اما الان نظرم تغییر کرده

آفرین بهت ولی نظر من همینه 

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
بیشتر ببینید
یعنی معلم رو در حد پرستار هم نمی بینید چه عجیب؟!

نه واقعا توی ایران نه

به خاطر گزینش اشتباه و فضای آموزشی بد معلم ها اینجا پرستیژ و دیسیپلین ندارن درواقع آدم های با کلاس و با سواد انتخاب نمی شن

این دلیلیه که پرستار سوادش بیشتره تا معلم

کشورهای پیشرفته اما متفاوته و اونجا معلم ها پرستیژ بالاتری دارن

🟩⬜🟥🌞🦁 در مملکت چو غرش شیران گذشت و رفت ... این عوعو سگان شما نیز بگذرد ... عشق پزشکیم🫀 می‌شه با قلب مهربونت یه آرزوی قشنگ مهمونم کنی؟ 🥹 

اصلا اصلا قابل مقایسه نیستنمعلم علم یاد می ده شغل شریفیه فقط به خاطر گزینش اشتباه و فضای آموزش اشتبا ...

بعضیا حالا عقده دارن خودشون هیچی نشدن اومدن اینجوری قضاوت میکنند این اوج بی فرهنگی یه نفر رو نشون میده که دیدگاهش به علم و علم آموزی در این حد

به نظر من با کلاس نیستمن خودم فارغ التحصیل حقوقم همیشه بین وکالت و معلمی موندم از یه طرف معلمی که شغ ...

خداوکیلی معلمی رو با وکالت مقایسه کردی؟

اصلا قابل‌قیاس نیست

وکالت کجا معلمی کجاااا