2777
2789
عنوان

حاضری صد تا از مهریتو ببخشی خونه رو ب نامت کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 659 بازدید | 70 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من مهریم ۵۱۴ تاست ارزش خونمونم حدود ۱۰ تومن من چندتاشو ببخشم خونرو به نامم بزنه ؟؟

باید حساب کنی دیگه سکه الان چنده؟ ۱۰۰؟

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.
قطعا خونه فقط اگر خواست بنامت کنه حتما مبایعه نامه بنویسید و قیمت تعیین کنید و بنویس در قبال ۱۰۰ سکه ...

ممنون ک گفتی عزیزم

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.

ببین من اونروز تو اینستا یه پستی دیدم میگفت بعدا میشه اون خونه رو موقع طلاق مثلا مرد دوباره مال خودش کنه این اشتباه و نکن نمیدونم دقیقا قانونش چی بود کامل یادم نیس ولی انگار هبه همون هدیه حساب میشه و میشه دوباره به نام خود مرد مگه اینکه توام به اسم مثلا مادرت بزنی دیگه نتونه چنین کاری کنه

خسته ام از جنگ با زندگی