2777
2789
عنوان

سوپ بدون مرغ بلدید

114 بازدید | 14 پست

ما مرغ نمیخریم کلا. عصاره و اینا هم نمیخوام بریزم. چیا بریزم خوب میشه؟ سوپ شیر میشه ایا؟

با من از سم حرف نزنید! ۱۲ سالم بود بابام برام گوشی خرید. بعد چند روز یه مزاحم زنگ زد گفت میشه آشنا شیم؟🌝 هول شدم گفتم شب زنگ بزن😐تا شب از استرس حالت تهوع داشتم😂😂😂😂وقتی زنگ زد سریع گوشیو برداشتم گفتم خجالت بکش مردک. مزاحم نشو! دیگه حق نداری به من زنگ بزنی🥲🤧🤧🤧🤧
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

سوپ شیر بدون اب مرغ میپزن خیلی وقتاطعم خامه باید غالب باشه که خوشمزه بشهتوش میتونی چند قاشق س ...

چیا باید بریزم دقیق میشه بگید؟ 

با من از سم حرف نزنید! ۱۲ سالم بود بابام برام گوشی خرید. بعد چند روز یه مزاحم زنگ زد گفت میشه آشنا شیم؟🌝 هول شدم گفتم شب زنگ بزن😐تا شب از استرس حالت تهوع داشتم😂😂😂😂وقتی زنگ زد سریع گوشیو برداشتم گفتم خجالت بکش مردک. مزاحم نشو! دیگه حق نداری به من زنگ بزنی🥲🤧🤧🤧🤧
بیشتر ببینید

سوپ سبزیجات عزیزم 

قارچ 

هویج 

کرفس

سیب زمینی

ماکارونی سوپی 

گشنیز _ تره و سبزیجاتی ک بدرد ریختن توی سوپ میخورن 

لیمو ادویه‌جات ب مقدار لازم

عالی میشه 👍🏻

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›

آره من تو هیچ کدوم از سوپ هام مرغ نمیریزم چون بدم میاد 

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
بیشتر ببینید
سوپ سبزیجات عزیزم قارچ هویج کرفسسیب زمینیماکارونی سوپی گشنیز _ تره و سبزیجاتی ک بدرد ریختن توی سوپ م ...

جو ام اضافه میکنم اینقدر مقوی و خوشمزه میشه ک نگم

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›

یه پیاز رو نگینی  کن تفت بده

سبک که شد قارچ بریز  باهاش  تفت بده ابش  که گرفته شد هویج نگینی  بریز  تفت بده 

جو پرک  خام یا جو درسته از قبل  پخته شده بریز  د  لیولن شبر و ۱ لیوان اب بریز

فلفل سیاه و نمک بریز و بذار بپزه

میتونی  چند قاشق سس  مایونز  تو ی شیر  حل  کنی ب یزی  یا ۱  لیوان ماست همزده چرب..سون خوبه... 

همزده چرب باشه حتما

این ماست طعم سوپ رستورانی  میده

وقتی پخت و غلیظ شد زیرشو خاموش  کن

چند ملاقه از  اب سوپ بریز  تو کاسه ۱ بسته خانه بزرگ یا ۲  تا بسته معمولی  بریز  توش  با چنگال هم بزن و به سوپ اصافه کن

جعفری حتنا بزن

یه پیاز رو نگینی کن تفت بدهسبک که شد قارچ بریز باهاش تفت بده ابش که گرفته شد هویج نگینی بریز ت ...

مرسی عزیزم

بیشتر ببینید
اره درست کن.عزیزم بجای مرغ چی میخورید؟؟

ما فقط گوشت گوسفند میگیریم. ماهی هم خیلی کم. ولی در کل بوقلمون مزه مرغ میده اگه خیلی اصرار به استفادش داری جایگزین کن. مرغ اصلا خوب نیس

بیشتر ببینید