2777
2789
عنوان

بی شرف باز گفت برو طلاق بگیر

| مشاهده متن کامل بحث + 664 بازدید | 47 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چرا چیزی بهش تعلق نگیره؟

خب درخواست طلاق از طرف زن باشه میشه طلاق خلع

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
بیشتر ببینید
ی چیز دیگه هم گفت گفتم از این به بعد ازم رابطه نخواه حالا که گوهم گفت خدا داده زن چرذ بیام سراغ تو گ ...

ببخشید اون‌نمیخوادت چرا اویزونش شدی جداشو بعدا خودش میفهمه چه قلتی کرده

توافقی طلاق بگیرید، اونم راضیه دیگه تو هم راضی

مهرمو باید بده 50 گرم طلا بوده اوناروهم باید پس بده

کارما💫     چالش ناشناس👇👇👇 https://abzarek.ir/service-p/msg/2080515

وای مثل مناما من دوساله راحت شدم از دستشفقط تا میتونی ب طلاق نزدیک شوخودتو راااااحت کن

خونه بابامم به زور داداشم چادر سرم میکنه گیر کردم بخدا😭😭😭😭

کارما💫     چالش ناشناس👇👇👇 https://abzarek.ir/service-p/msg/2080515

دلیلی نمیشه مهریه و نفقه روزهای گذشته تعلق نگیره

نفقه که نمیدونم اما باید مهریه رو ببخشه

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
بیشتر ببینید