2777
2789
عنوان

دچار یه احساس عجیبم

| مشاهده متن کامل بحث + 954 بازدید | 90 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

دقیقا دستا انرژیه آدمارو منتقل میکنن... منم دقیقا روزی که متوجه شدم نامزدم حسش بهم عوض شده دیگه دستاش بهم آرامش نمیداد و مثل قبل نبود 

خدایاتو بساز...تو بسازی قشنگتره❤️🩷🧡💛💚🩵💜🤍🤎

افرین دستش بهم حس عدم اعتماد میده نمیتونم دیگه با دستاش حس بگیرم

بنظرم یا بشین باهاش صحبت کن یا ازش فاصله بگیر یکم، ببین چیکار میکنه. مطمئن باش اگه بخوادت ولت نمیکنه. من این تجربه ی تلخو داشتم وقتی طرف 2دل میشه و... فقط تو عذاب میکشی

بنظرم یا بشین باهاش صحبت کن یا ازش فاصله بگیر یکم، ببین چیکار میکنه. مطمئن باش اگه بخوادت ولت نمیکنه ...

حرف نمیفهمه عزیزم 

تا حرف میزنم میگه بازم حرفا همیشگی میزنی

ولش کردم ۴ ماه باز برگشت باز وعدع وعید بازم گند زد

حرف نمیفهمه عزیزم تا حرف میزنم میگه بازم حرفا همیشگی میزنیولش کردم ۴ ماه باز برگشت باز وعدع وعید باز ...

چقدر بدم ازاین پسرای بلاتکلیف... قشنگ حالتو درک میکنم. اگه میتونی کلا رهاش کن اگه نه به زندگیت برس و حال خودتو خوب کن اونم بذار اون گوشه کنار باشه یکم سرد باهاش برخورد کن تا تکلیفش با خودش روشن بشه 

چقدر بدم ازاین پسرای بلاتکلیف... قشنگ حالتو درک میکنم. اگه میتونی کلا رهاش کن اگه نه به زندگیت برس و ...

افرین اتفاقا امشب تصمیم گرفتم‌سرد شم و برارم هر غلطی میخواد کنه 

خدا به هممون صبر بد از دست جنس نز

افرین اتفاقا امشب تصمیم گرفتم‌سرد شم و برارم هر غلطی میخواد کنه خدا به هممون صبر بد از دست جنس نز

دقیقا 90 درصد مشکلات خانوما بخاطر مرداست. همین نی نی سایت اکثرا تاپیکا شکایت از شوهر و نامزد و دوست پ... و است. بسکه بد تربیت شدن و با احساسات دخترا بازی میکنن 

میدونی اون کاربره که اومدازاستارترطرفداری کرد کاملا مشخصه باهم دوستن احتمالا هم مرد نیست

آره مشخصه یه جریانی دارن 

‌ ‌ هیچوقت با انتظار کسی رو امتحان نکنید ،‏انتظار بدجور آدما رو له می‌کنه .