2777
2789
عنوان

خیر نبینه مادر شوهرم

137 بازدید | 13 پست

اینقدر آدم بی خیر خدا خیرش نده آدم یک کمک کوچیکم میکنه حتی به غریبه 

با مادر شوهرم زندگی میکنم 

امروز روزه بودم خیلی سر گیجه داشتم ...

موقعه افطار برای خودم خیار و پنیر آوردن گذاشتم یکم خوردم رفتم نمازمو بخونم دیدم نشسته داره خیار پنیرامو میخوره خودشم روزه نمگیره 

منم رفتم فرش و پهن کردم تو حیاط تا دید میخام فرش بشورم سری رفت خونه پسرش نزدیکه ‌..

منم داشتم برای سحری هم خورشت درست میکردم هم بچه 8ماهم گریه میکرد هم فرش و پهن کرده بودم تو حیاط شلنگ گذاشته بودم روش خیس بشه دیدم رفت 

منم با همون حال ی پام تو آشپزخونه یه پاک تو اتاق با بچم ی پام تو حیاط شلنگ و اینور اونور میذاشتم ...

بعد که اومد بچم خواب بود خورشت عارم درست کرده بودم داشتم تو حیاط فرش و میشستم بهش گفتم برو برنج هارو دم کن من دارم فرش میشورم بچه ام خوابه الکی خودشو رد داده تو دستشویی بعد اومده نشسته تو حیاط ور ور منو نگاه میکنه بعد دوباره رفت تو دستشویی😐

وقتو میبرد ک پسرم بیدار شده بیاد بشینه خودشو با این سر گرم کنه برنج هارم دم نکرده منم تا موقعه سحری دم نمیکنم ک شامم نخوره خودش بخدا الان باز دارم بچمو میخابونم دارم قش میکنم از گشنگی

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

آخیقبول باشه روزه ات🩵داشته ذوق میکرده که عروسش زرنگهور ور نگاهت میکرده

اشکال نداره منم ادمی نیستم کسی هر کاری کنه باهام تلافی نکنم کلا عذاب وجدان میگیرم

میشه دعام کنید خدا از خودم بهمون خونه زندگی بده❤️

باهم زندکی میکنید مگ!

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

بیشتر ببینید

غذا وخوردو خوراکتو الویت قرار بده دخترم برای افطار وسحرت غذا درست کن بشین بخور بعد برو دنبال کارات

دوستان عمل prkانجام دادم یه مدت نمیتونم بیام سایت غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست
غذا وخوردو خوراکتو الویت قرار بده دخترم برای افطار وسحرت غذا درست کن بشین بخور بعد برو دنبال کارات

من برام یک دقیقه ام یک دقیقه است وقتی بچه ام خوابه یا آرومه🥲

اره میشه دعام کنید خدا بهم خونه زندگی بده 🥲 💔

نمیشه ی اتاق اجاره کنید؟ عبن من وهمسرم بهتراز خونه مادرشوهره..درسته سخته  اجاره..‌ ولی خاهر واقعا شرایط بدی داری  حداقل  اون اتاق خودتی وهمسرت بهتراز کنار مادرشوهره

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

بیشتر ببینید
نمیشه ی اتاق اجاره کنید؟ عبن من وهمسرم بهتراز خونه مادرشوهره..درسته سخته اجاره..‌ ولی خاهر واقعا شر ...

نمی‌دونم خدا خودش شوهرمو سر عقل بیاره یه فکری برامون بکنه...