2777
2789
عنوان

بهم گفت هرزه

| مشاهده متن کامل بحث + 1117 بازدید | 69 پست
نه مقصر نبودی یه وقت خودتو سرزنش نکنیا اما هر دوتون یه سری اشتباه داشتید مثلا توقع گل و اینا کاملا ع ...

نه عزیزم لطفا از هر لحاظ فک میکنی مقصرم بهم بگو ک اصلاحش کنم شاید شما چیزی میدونی ک من نمیدونم🙂❤️ ولی من اون فحشارو برا این دادم دراومد گف گشنه بازی درآوردی و قبلشم گفته بود فک میکردم نکنه تو بتیغی و یبارم گفته بود از کجا معلوم منو برا پول نخوای

همه این حرفا درصورتیه ک من هیچی نخواستم فقط غیر مستقیم میگفتم درسته شرایطت خوب نی ولی یسری کارا درحد توانت میتونی کنی! 

بلع عزیزم معرفی کن ممنون

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اون خسیس بوده تو باید با رفتارت بهش یادمیدادی برات کادویی بخره یاخرج کنه مثلا تو به یه مناسبتی براش ...

عزیزم اون هی درمیومد میگف من ۳ سال با یکی بودم عاشقش بودم هیچکاری براش نکردم چمیدونم میگف نکنه فردا ازدواج کنیم هی بگی میخوام مبلامو عوض کنم فلان کنم یا مثلا میگف ارزوهاتو پیش من نیاری من هی می‌گذشتم ازین حرفا هی یچی میگف ک ازش ناامید میشدم

نه عزیزم لطفا از هر لحاظ فک میکنی مقصرم بهم بگو ک اصلاحش کنم شاید شما چیزی میدونی ک من نمیدونم🙂❤️ و ...

اینکه اشتباهات خودتو تو رابطه ببینی خیلی خوبه اگه روش کار کنی رابطه های که بعدا تجربه کنی خیلی بهتر میشه❤ حرف های پسره خیلی بد بوده اما خب نباید فحش میدادی محترمانه جوابشو میدادی بعدم کات . بزرگترین اشتباهت این بوده که وقتی اولین بار بهت گفته گشنه یا از کجا معلوم منو واسه پول نخوای کات نکردی. آدمای اشتباه توی همون اولای رابطه نشون میدن که من آدم درستی نیستم ولی متاسفانه بیشتر وقتا ما نادیده میگیریم و ازش میگذریم🙂 

Ravanidealism 

minaabdi.psy

این دو تا پیج کمکت میکنه ادمای درست و سالم انتخاب کنی و رابطه بهتری داشته باشی ❤ 

درست میگی ولی من مثلا میخوام یکی باشه انتخاب خودم باشه از قبل همو بشناسیم و به قول معروف ازدواج عاشق ...

اشکالی نداره 

همونطور که میخوای دعا کن

بعد راسی گارد گرفتن نسبت به سنتی ام خوب نیس🤭🤭چرا فک میکنید تو سنتی همینطور ازدواج میکنن؟!اونا هم کلی رفت و آمد و معاشرت میکنن 

احتمال ضربه روحی رو دوستی زیاده 

البته خوشم میاد ترکیبی باشه خودم همچین فانتزی ای رو دارم که خودمون همو ببینیم از قبل ولی رل نزنیم به خانواده ها معرفی کنیم و زیر نظرشون آشنا شیم 😁🤩🤩🤩

اینکه اشتباهات خودتو تو رابطه ببینی خیلی خوبه اگه روش کار کنی رابطه های که بعدا تجربه کنی خیلی بهتر ...

دقیقا 

من حس شیشم خیلی قوی دارم همون اوایل کاملا چیزایی ک بعد ۷ ماه بهش رسیدمو حس کردم ولی خودمو گول زدم تا نتیجش شد این

ممنونم عزیزم❤️

اشکالی نداره همونطور که میخوای دعا کنبعد راسی گارد گرفتن نسبت به سنتی ام خوب نیس🤭🤭چرا فک میکنید تو ...

ن عزیزم گارد ندارم اینطور ک شمام میگین موافقم ولی اینک کلا از قبل همو ندیده باشن و فقط با پیشنهاد خوانواده اومده باشن جلو موافق نیستم

این دختر هم ناموس کسی هست بیخود کرده بهش بی احترامی کرده تربیت نادرست باعث میشه یک پسر از همچنین لفظ ...

بله من فقط میگم نباید مسئله رو پیچیده تر کرد.بالاخره هر دو به هم دیگه حرفای بدی زدند.دیگه تشویق به مشاجره بیشتر کار درستی نیست.بلاک و تمام و فراموش کردن 

اهوم حس میکنم مقصر خودم بودم چون اول قضاوت اشتباه کردم کلی فشش دادم چیزی نگفت دراومد توضیح دادبعد گف ...

خوب دیگه حسابی بهش حرف بد زدی اونم دیگه میخواسته تلافی کنه.کلا با توصیفاتی که ازش کردی به درد ازدواج نمیخوره